Despre Aegon Pensii

Despre companie

Anul 2023 este unul de schimbare pentru Aegon Pensii, fiind anul în care s-a finalizat tranzacția anunțată încă din 2020 prin care Grupul Aegon (Olanda) și-a vândut întreaga participație în Aegon Pensii către Vienna Insurance Group (Austria).

Ghid de bune practici

Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F.) are misiunea de a proteja drepturile consumatorilor de produse financiare nebancare, dezvoltarea piețelor aferente acestor produse, asigurarea transparenței și a stabilității lor sistemice.

Guvernanță

Aegon Pensii este o societate de pensii private, autorizată de către Autoritatea de Supraveghere Financiară și care administrează Fondul de Pensii Administrat Privat VITAL și Fondul de Pensii Facultative Aegon Esențial.

SAL-FIN

Vă informăm că, potrivit Regulamentului A.S.F. nr. 4/2016 privind organizarea și funcționarea Entității de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul financiar nonbancar (SAL-FIN), cu modificările și completările ulterioare și Ordonanței de Guvern nr. 38/2015 privind soluționarea alternativă a litigiilor dintre consumatori și comercianți, cu modificările și completările ulterioare, în situația în care nu ați reușit să soluționați un litigiu direct cu un comerciant, aveți dreptul de a apela la soluționarea alternativă a litigiilor.