Despre Aegon Pensii

Despre companie

Aegon Pensii face parte din grupul internațional Aegon. La nivel mondial, Aegon este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii financiare precum: asigurări de viață, planuri de pensii și soluții de investiții, având în total peste 30 de milioane de clienți în cele peste 20 de țări din Europa, Asia și America în care este prezent.

Ghid de bune practici

Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F.) are misiunea de a proteja drepturile consumatorilor de produse financiare nebancare, dezvoltarea piețelor aferente acestor produse, asigurarea transparenței și a stabilității lor sistemice.

Guvernanță

Aegon Pensii este o societate de pensii private, autorizată de către Autoritatea de Supraveghere Financiară și care administrează Fondul de Pensii Administrat Privat VITAL și Fondul de Pensii Facultative Aegon Esențial.

SAL-FIN

Vă informăm că, potrivit Regulamentului A.S.F. nr. 4/2016 privind organizarea și funcționarea Entității de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul financiar nonbancar (SAL-FIN), cu modificările și completările ulterioare și Ordonanței de Guvern nr. 38/2015 privind soluționarea alternativă a litigiilor dintre consumatori și comercianți, cu modificările și completările ulterioare, în situația în care nu ați reușit să soluționați un litigiu direct cu un comerciant, aveți dreptul de a apela la soluționarea alternativă a litigiilor.