Despre companie

De 15 ani oferim clienților din România soluții financiare care le asigură un viitor financiar mai sigur, dar și accesul la servicii medicale de top din partea unor specialiști din țară și din străinătate.

Știm că domeniul asigurărilor este unul complex, uneori cu un limbaj greu de înțeles. De aceea suntem alături de clienții noștri la fiecare pas pentru a fi siguri că deciziile pe care le iau sunt în cunoștință de cauză. Preferăm să fim transparenți. Pentru că o relație de lungă durată, cum presupun planurile de economisire pe termen lung, are nevoie să se bazeze pe sinceritate.

Ce soluții îți oferim?

  • Economisire. Pentru planurile tale de viitor sau pentru cele ale copiilor. Pentru un avans la casa sau pentru mașina pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Sau pentru o călătorie în jurul lumii.
  • Protecție la risc. Accidente pot să apară oricând. Accidente auto, cu bicicleta, ca pieton. Sau accidente chiar la tine acasă în timp ce muți mobila sau repari un gard. Ceea ce poți alege este să te protejezi financiar în cazul în care acestea apar.
  • Protejare sănătate. Peste 4 milioane de români au avut un membru al familiei bolnav de cancer. 4 din 10 diagnostice medicale pot fi eronate. Din toate aceste motive, ai nevoie de o asigurare care să îți permită acces imediat la medici specialiști români și internaționali.
Peste 160.000
de români au ales asigurările Aegon
Peste 239 milioane lei
Valoarea sumelor plătite către clienți
Sub 2 zile
Timpul de soluționare al dosarelor de despăgubiri