Companii de brokeraj partenere

Aegon Romania a încheiat parteneriate cu companii de brokeraj puternice, aflate toate în TOP 10 brokeri de asigurări în 2019.

Aceștia sunt partenerii noștri brokeri, unde ne puteți găsi produsele. Partenerii Aegon intermediază pentru clienții lor asigurările pentru sănătate Aegon Diagnose.me și Optimist.


Campion Broker

Campion Broker de Asigurare şi Reasigurare SRL este o societate specializată în activitățile de intermediere şi brokeraj în Asigurări, poziționată pe locul 7 în topul companiilor de brokeraj din România. Compania furnizează soluții de asigurare prin cei peste 1.500 de reprezentanți la nivel național, localizați în fiecare din cele peste 60 de orașe pe tot teritoriul României.


Inter Broker

Inter Broker este unul dintre brokerii de asigurare din România, cu o experiență de peste 25 de ani în asigurări. Încă din primul an de existență, s-a clasat în topul brokerilor de asigurare de pe piață, iar anul 2019 l-a încheiat în Top 5, cu o creștere a primelor intermediate de 17% față de 2018 şi o cotă de piață de 5,46%;
Inter Broker are peste 1,4 milioane de clienți şi peste 1.200 de agenți de asigurare, distribuiți în toată țara.


Millenium Insurance Broker

Societate cu capital integral privat, Millenium Insurance Broker S.A. este de peste 20 ani una dintre cele mai cunoscute, respectate şi puternice companii de brokeraj în Asigurări.


Safety Broker

Safety Broker este o companie de brokeraj în asigurări cu capital privat 100% românesc și cu o experiență în acest domeniu dobândită începând cu anul 2005. Este un nume de referință care și-a consolidat cu succes, timp de șase ani consecutiv, poziția de lider al pieței de brokeraj în asigurări in ceea ce privește volumul primelor brute intermediate.
Safety Broker a dezvoltat la nivel național o rețea de peste 150 de unități operaționale cu aproximativ 1.200 de reprezentanți.


Transilvania Broker

Transilvania Broker este unul dintre primii 5 brokeri de asigurare din România, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu şi o acoperire națională formată dintr-o rețea de peste 1.800 de colaboratori. Transilvania Broker are acoperire în 39 de județe prin rețeaua de colaboratori şi peste 1 milion de clienți.


Leader Team Broker

Leader Team Broker este o companie de brokeraj în asigurări cu peste 14 ani experiență în managementul riscului și asigurări. Leader Team este recunoscută ca una dintre cele mai inovatoare companii de brokeraj de asigurări din România, cu produse unice de cyber security, produse pentru industria IT, industria navală, aviație, energie, sănătate și proiecte speciale cum sunt UEFA Champions League Romania (2012), White Sensation Romania (2012), The Human Body (2013). În anul 2017, compania a primit premiul "Cel mai creativ Broker de asigurare din România", oferit de Media XPrimm, iar în anul 2019 a primit premiul pentru „Inovație și Digitalizare", fiind singura companie de brokeraj din România care a folosit tehnologia RPA pentru operațiunile financiare repetitive.

Lion Broker de Asigurare 

Lion Broker de Asigurare și Reasigurare activează pe piața de asigurări din anul 2005. În aceste vremuri incerte, atât economic, cât și social, Lion Broker oferă siguranța de care românii au nevoie. Echipa lor de profesioniști este pregătită pentru le oferi cel mai convenabil plan de asigurare și pentru a explora o gamă variată de opțiuni pentru a face față riscurilor care pot apărea, oferind servicii la cel mai înalt standard.