Despre Aegon Pensii

Despre companie

Anul 2023 este unul de schimbare pentru Aegon Pensii, fiind anul în care s-a finalizat tranzacția anunțată încă din 2020 prin care Grupul Aegon (Olanda) și-a vândut întreaga participație în Aegon Pensii către Vienna Insurance Group (Austria).

Ghid de bune practici

Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F.) are misiunea de a proteja drepturile consumatorilor de produse financiare nebancare, dezvoltarea piețelor aferente acestor produse, asigurarea transparenței și a stabilității lor sistemice.

Guvernanță

Aegon Pensii este o societate de pensii private, autorizată de către Autoritatea de Supraveghere Financiară și care administrează Fondul de Pensii Administrat Privat VITAL și Fondul de Pensii Facultative Aegon Esențial. Aegon Pensii face parte din grupul internațional Aegon.

SAL-FIN

Vă informăm că, potrivit Regulamentului A.S.F. nr. 4/2016 privind organizarea și funcționarea Entității de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul financiar nonbancar (SAL-FIN), cu modificările și completările ulterioare și Ordonanței de Guvern nr. 38/2015 privind soluționarea alternativă a litigiilor dintre consumatori și comercianți, cu modificările și completările ulterioare, în situația în care nu ați reușit să soluționați un litigiu direct cu un comerciant, aveți dreptul de a apela la soluționarea alternativă a litigiilor.