De ce Aegon?

Câți dintre noi nu ne-am întrebat, înainte de a alege un job, de ce aș vrea sa lucrez aici? Cât de bine mi se potrivește compania?

Vine un moment în care facem alegerile cu ochii larg deschiși, știind care ne sunt prioritățile, profesionale și personale, așteptările vizavi de companie și de echipa din care urmează să facem parte. În egală măsură, acestea sunt și întrebările companiei în momentul selecției candidaților, pentru că vom respira ca un singur organism, ne vom prezenta ca o singură entitate.

Deci, de ce ai alege Aegon?

Pentru că suntem consecvenți cu misiunea pe care ne-am asumat-o: o viață financiară sigură pentru clienții noștri. O astfel de misiune modelează viața interioară a companiei pentru că presupune empatie, profesionalism, maturitate și agilitate la fiecare interacțiune cu clienții Aegon. Să te pui în pielea clientului face parte din fișa postului fiecăruia dintre noi. Și, ducând lucrurile la nivelul următor, nu poți interacționa profesionist și cald cu clienții, în condițiile unei culturi reci și lipsite de viață... Iată cum misiunea comunicată direct și sincer schimbă vibrația internă a companiei, nu doar modelul de business.

Misiunea ta poate nu e formulată atât de precis ca și a companiei, dar dacă structura ta e orientată către a-i ajuta pe cei din jur, dacă simți nevoia de a face lucrurile bine, de a fi la înălțimea așteptărilor de fiecare dată, înseamnă că rezonezi cu ADN-ul Aegon.

Anii de experiență ne-au învățat că o ruptură între viața profesională și cea personală, în sensul de ruptură clară între cine sunt eu și ce așteptări are compania, duce la o oboseală majora, la o lipsă de empatie și deschidere față de ceilalți. Urmând modelul valorilor Aegon și trăsăturile care ne diferențiază în piață, angajatul nostru este deschis, bun profesionist, orientat în mod natural spre cei din jur, motivat și implicat, dornic să descopere lucruri noi și să învețe permanent. Strategia noastră de resurse umane trece dincolo de modelul B2B sau B2C și se concentrează pe modelul empatic Human-to-Human (H2H), oferind angajaților instrumentele adecvate, oportunitățile de dezvoltare profesională potrivite și o cultura organizațională care conduce în mod natural spre depășirea așteptărilor clienților și partenerilor noștri.

Cultura noastră organizațională se bazează pe patru teme majore, care au modelat comportamentul angajaților și stau la baza strategiei de resurse umane: centrarea pe client, agilitatea organizațională, asumarea responsabilității și modul de a gândi și acționa împreună, ca o singură entitate, pentru a ne îndeplini misiunea.

Confirmarea că am gândit bine, pe termen lung, a venit odată cu cel mai important test prin care a trecut cultura noastră organizațională - pandemia. O situație limită în care am testat toate cele patru elemente și rezultatele au fost extraordinare. Am acționat ca un singur organism, ne-am adaptat sistemele imediat și am regândit procesele. Am considerat mereu că siguranța angajaților companiei este pe primul loc, dar acum am avut ocazia să demonstrăm asta, ca urmare nu am ezitat niciun moment să redefinim activitățile companiei pentru a lucra la fel de eficient de acasă, ca și de la birou, pentru ca responsabilitatea asumată în fața clienților să nu aibă de suferit. Aliatul nostru în tot acest proces a fost tehnologia și latura ei umană care ne-a permis să interacționăm și să rămânem o echipă.

În ultimii ani, industria financiară s-a schimbat major și continuă să evolueze într-un ritm rapid, factorii principali fiind: îmbătrânirea populației, trecerea de la consultările financiare față în față la cele online, progresul digital care impune o regândire a produselor astfel încât să se adapteze la nevoile oamenilor în diverse etape ale vieții și, desigur, o reglementare mai strictă. Dincolo de aceste schimbări specifice vremurilor în care trăim, pentru noi e mereu despre identificarea nevoilor clienților noștri și despre furnizarea de produse și servicii care le dau încredere că au făcut alegerea corectă.

În spatele succesului nostru stă o comunicare sănătoasă, permanentă, atât cu clienții, cât și în interiorul companiei, pentru că suntem o forță globală, care dispune de experiența a peste 175 de ani de asigurări, dar și disciplina, și implicarea a peste 23.000 de angajați. Continuăm să actualizăm modul în care lucrăm, învățând din cele mai bune practici de pe glob.

Aegon este despre entuziasmul de a lucra într-o echipă care utilizează cele mai noi tehnologii, de a identifica cele mai bune idei și de a le transforma în rezultate grozave. Cu atât de mulți profesioniști performanți, care lucrează împreună pentru a depăși așteptările clienților noștri, există mereu o mulțime de oportunități de învățare și dezvoltare. Însă totul vine la pachet cu asumarea responsabilității pentru propria dezvoltare profesională și rezultate

Aplică acum pentru o poziție în Aegon România!