Te ajutăm să îți construiești un viitor financiar mai bun

Suntem alături de tine și de familia ta

Să fim alături de tine și să te ajutăm să iei decizii pentru un viitor financiar sigur. Să avem grijă de sănătatea ta. Acestea sunt lucrurile pe care ni le-am propus. Pentru că, crezi că te-ai putea bucura de stabilitatea financiară atunci când nu te simți bine?

De aceea, de peste 10 ani oferim soluții pentru nevoile tale și ale familiei tale pentru ca voi să vă bucurați de o viață bună: asigurări de viață cu plan de economisire pe termen lung, asigurări pentru sănătate, asigurări în caz de accident, planuri de economisire pentru pensie.

+ 150.000 asigurări de viață

+950.000 pensii private în administrare

+133.000.000 lei plătiți ca beneficii și despăgubiri

Ce servicii îți oferă Aegon?

Acumulare capital

Tu știi că banii pe care îi poți acumula la vârsta pensionării prin pensiile obligatorii reprezintă aproximativ 50% din salariul tău prezent? Alege o pensie facultativă și bucură-te de de aceleași standarde de viață și după 60 de ani!

Economisire pentru investiții

Pentru viitorul copiilor. Pentru acea călătorie pe care nu ai făcut-o niciodată. Pentru mașina la care ai visat dintotdeauna. Cu toții avem propriile planuri de investiții. Începe chiar acum! Alege o asigurare cu plan de economisire de la Aegon!

Indemnizație de spitalizare

Mănânci cât poți tu de sănătos, încerci să fii activ, conduci preventiv. Cu toate acestea, știi că nu te poți feri complet de probleme de sănătate sau de accidente care necesită spitalizare. Alege o asigurare care îți oferă indemnizație de spitalizare în caz de accident sau boală, inclusiv Covid-19.

Protejare sănătate

E adevărat, cu toții ne-am dori să fim tot timpul sănătoși. Dar nu putem avea o sănătate de fier în permanență. Alege să fii pregătit financiar în cazul în care te confrunți cu un diagnostic sever sau când ai nevoie de o opinie medicală avizată!

Istoricul Aegon

Încă din 2007 îi ajutăm pe clienții din România să facă cele mai bune alegeri pentru un viitor financiar mai sigur. Fie că este vorba despre suplimentarea veniturilor la pensie, despre protecție în cazul evenimentelor neprevăzute sau despre investiția în educația copiilor. Mulți oameni se confruntă cu dificultăți atunci când trebuie să ia decizii financiare de lungă durată. De aceea, Aegon Pensii Private și Asigurări este alături de ei. Aegon România face parte din grupul internațional Aegon, cu o expertiză de peste 175 de ani.

dummy title

Asigurările Aegon

Economisire

Asigurările de viață cu economisire sunt instrumente financiare pe termen lung care îți oferă simultan două beneficii:
(1). Protecție financiară pentru cei dragi în cazul în care ți se întâmplă un eveniment neprevăzut.
(2). Pui deoparte sume de bani cu dobândă garantată pe care le poți folosi pentru planurile de viitor.

Protecție

Cumpără o asigurare de viață și desemnează-i beneficiari pe copiii sau pe partenerul tău de viață. Dacă ți se întâmplă un eveniment neprevăzut, aceștia primesc sprijin financiar.
Sau optează pentru o asigurare care îți oferă indemnizație de spitalizare din accident sau boală. Poți încheia asigurarea Fii Precaut chiar și pentru copilul tău minor!

Sănătate

Alege asigurarea oncologică și primești suport financiar la diagnosticul cu cancer. Plus acces rapid la servicii medicale în clinicile oncologice private Amethyst din Cluj-Napoca și București.