Vienna Insurance Group (VIG) finalizează achiziția companiilor Aegon din România

Vienna Insurance Group (VIG) își unește forțele cu Aegon România. Vânzarea companiilor Aegon din România spre VIG a fost finalizată.

VIG este cel mai mare grup de companii de asigurări din Europa Centrală și de Est. Mai mult de 50 de companii de asigurări și fonduri de pensii din 30 de țări fac parte din VIG. Grupul austriac are o  bogată tradiție în domeniu, a creat branduri puternice și se bucură de relații strânse cu clienții săi.

Suntem prezenți pe piața din România din 2001 și suntem în acest moment liderul de piață de aici. Punem un accent sporit pe afacerile noastre din zona de pensii și asigurări de viață, companiile noastre din România fiind recunoscute ca oferind clienților cele mai potrivite soluții. Împreună vom forma o organizație și mai puternică, cu angajați talentați, preocupați să răspundă cât mai bine posibil nevoilor clienților noștri. Un cald “Bun venit” tuturor clienților și partenerilor în Grupul VIG’, a declarat Elisabeth Stadler, CEO al Grupului VIG.

Tranzacția încheiată azi nu va afecta contractele (asigurări de viață sau pensii private) și nu va necesita nicio acțiune din partea clienților noștri:

Mai concret, ce va rămâne neschimbat?

  • Contractele semnate cu clienții noștri, precum și Termenii și condițiile produselor noastre rămân aceleași.
  • Neschimbate vor rămâne procesul de vânzare și cel de re-înnoire.
  • Toate serviciile adresate clienților, precum și canalele prin care răspundem solicitărilor clienților și partenerilor noștri rămân aceleași.

Este ceva ce ar trebui făcut ca urmare a acestei schimbări?

Clienții noștri nu au de făcut absolut nimic ca urmare a acestei schimbări.