Image alt text

Aegon România achiziționează două izolete pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj

Aegon România, parte a grupului financiar internațional Aegon, a decis să achiziționeze două izolete pe care să le doneze Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, pentru a le susține activitatea în lupta împotriva COVID-19.

„Trăim o perioadă dificilă, cu multe necunoscute pentru fiecare dintre noi. Suntem cu toții martori la desfășurarea acestei situații cauzate de COVID-19, iar a sta deoparte nu este o soluție. Fiecare dintre noi trebuie să facă tot ceea ce îi stă în putere pentru a putea trece cu bine peste această perioadă. Tocmai de aceea, din dorința noastră de a da o mână de ajutor și de a ne implica, am decis să achiziționăm cele două izolete, având în vedere faptul că s-a discutat în repetate rânduri despre faptul că, momentan, numărul celor existente în țară este insuficient. Suntem foarte recunoscători pentru toată activitatea cadrelor medicale din această perioadă, ei sunt în prima linie în lupta împotriva COVID-19 pentru noi toți, în timp ce nouă ne cer doar să respectăm recomandările autorităților și să #StămAcasă. Printre primii care trebuie protejați sunt cei din echipa Inspectoratelor pentru Situații de Urgență, cei care intră în contact cu pacienții pe care îi transportă la spital. Implicarea noastră este doar un alt fel de a le mulțumi și sperăm că îi va determina și pe reprezentanții altor companii să intre în această luptă comună.", a declarat Sînziana Maioreanu, CEO Aegon România.

Reprezentanții Aegon România(Asigurări de viață și Pensii Private) au luat această decizie din dorința de a fi alături de comunitate și de cei care depun eforturi pentru noi toți.

„Sprijinul venit din mediul privat este binevenit în această situație dificilă la nivel mondial, iar cele două izolete propuse pentru a fi achiziționate ne sunt necesare urgent, având în vedere că există posibilitatea să crească numărul solicitărilor și acțiunilor desfășurate în următoarea perioadă. Mulțumim pentru că ne susțineți în eforturile depuse pentru limitarea răspândirii noului tip de coronavirus și vă asigurăm că personalul unității noastre se devotă, alături de personalul medical și celelalte structuri responsabile, pentru a proteja cetățenii în această nouă situație dificilă.", a declarat general de brigadă Ion Moldovan.

Aceasta nu este singura măsură luată de către Aegon România în contextul COVID-19. Din grija pentru echipă, dar și din dorința de a-și continua activitatea în beneficiul celor peste 1 milion de clienți, la finalul săptămânii trecute compania a anunțat că din 16 martie 2020 intră în sistemul de muncă de acasă. Pentru moment vorbim de perioada 16 - 31 martie, cu prelungire dacă va fi cazul.

"Ne-am gândit la siguranța și sănătatea celor 150 de colegi, la familiile lor și la continuarea activității noastre în interesul celor peste 1 milion de clienți ai noștri cu pensii private și asigurări de viață. La baza acestei decizii au stat, desigur, recomandările autorităților și dorința noastră de a le respecta tocmai pentru a contribui la limitarea răspândirii COVID-19. Un gest normal care, făcut la scară largă, duce și la protecția cadrelor medicale care sunt deja suprasolicitate.", a mai subliniat Sînziana Maioreanu.

Despre Aegon

Aegon România face parte dintr-unul dintre cele mai mari grupuri financiare din lume, specializat în asigurări de viață, planuri de pensie și soluții pentru investiții. Aegon are, la nivel mondial, o tradiție 175 de ani, fiind activ pe piață încă din prima jumătate a secolului XIX, și este prezent în peste 20 de țări. În total, cei peste 28.000 de angajați ai companiei oferă servicii financiare pentru aproximativ 30 de milioane de clienți din Europa, Asia și America.

Aegon a intrat pe piața din România în 2007, prin divizia de pensii private, și în 2008 prin compania de asigurări de viață. În prezent, Aegon România are aproape 1 milion de clienți și 150 de angajați.

Suntem foarte recunoscători pentru toată activitatea cadrelor medicale din această perioadă.

Sînziana Maioreanu, CEO România