Image alt text

Aegon România a contribuit la transformarea în realitate a proiectului MagiCar

MagiCar, proiectul prin care au fost strânse fonduri pentru a achiziționa o mașină pentru transportul copiilor bolnavi de cancer către spital și taberele special organizate pentru ei, a ajuns la final.

Prin solidaritate, acest proiect a devenit realitate și ne bucurăm că Aegon România a putut contribui la realizarea lui.

„Campania pentru achiziționarea mașinii Magic a fost un succes! Am reușit să strângem 17.200 de euro, am identificat mașina potrivită și am demarat procesul de achiziție. Mașina are 9 locuri și va fi folosită pentru a duce copiii bolnavi din zona Transilvaniei la tratament în Cluj și în tabăra anuală MagiCAMP de la Brănești, precum și pentru a livra familiilor aflate în grija asociației pachetele MagicBox, cu haine, mâncare și jucării. În perioada pandemiei, vom folosi mașina nou achiziționată pentru a transporta către spitale materiale necesare în lupta anti COVID-19. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din acest proiect și să îi asigur de toată prețuirea noastră.", a subliniat Alexandru Moldovan, coordonatorul proiectului MagiCar.

Proiectul MagiCar a fost inițiat pornind de la nevoia de a-i susține și mai mult pe micii pacienți și pe familiile lor. Doar în Cluj-Napoca, în fiecare an, aproximativ 100 de părinți veniți din întreaga țară cu copiii la tratament sunt ajutați de MagiCamp, îndrumați, cazați, iar acum vor avea parte și de transport la spital, la cazare sau unde e nevoie. În plus, în fiecare lună pleacă din Cluj-Napoca circa 20-25 de colete spre familiile nevoiașe prin programul MagicBox. Mașina îi va ajuta pe reprezentanții asociației să transporte cumpărăturile și coletele spre aceste familii.

Această realitate și aceste nevoi clare ne-au determinat să ne implicăm și să susținem acest proiect. Astfel, prin fiecare asigurare Optimist încheiată de clienții noștri cu ajutorul partenerilor noștri brokeri, am contribuit la realizarea acestui proiect. Donația noastră a pus o cărămidă la finalizarea acestui proiect, dar a făcut mult mai mult: a demonstrat că având grijă de noi, fiind preocupați de sănătatea noastră și de a celor dragi, putem face și bine, îi putem susține pe cei care au nevoie de ajutor acum.

Vă mulțumim! Alături de Aegon, faci bine!