Povestea lui Marian (I): Nașterea fiului meu mi-a adus primul bonus din partea asigurării de viață

Pe Marian îl cunoaștem din 2019, de când a devenit clientul nostru. Are 41 de ani și locuiește în Târgu-Mureș împreună cu familia lui, care în 2022 că s-a extins cu un nou membru.

Marian a primit un bonus de loialitate din partea Aegon în valoare de 1.529 lei (echivalentul unei prime trimestriale), cadou pentru nașterea fiului său, Maximilian. Iar micul Maximilian a primit cadou o păturică din partea noastră.

Fericiți să aflăm că a devenit tată pentru a doua oară (n.r. mai are o fiică, Mia), l-am contactat să-l felicităm, dar și să povestim despre motivele pentru care a ales să își protejeze familia printr- o asigurare de viață cu economisire.

Ne-a surprins plăcut să aflăm că, prevăzător de felul lui, Marian și-a făcut prima asigurare în urmă cu mai bine de 10 ani, pe vremea când era singur, ca plan de rezervă pentru când va ieși la pensie. După căsătorie și nașterea primului copil, prioritățile i s-au schimbat și a pornit în căutarea unei soluții prin care să-și știe asigurați toți membrii familiei. Așa a ajuns la Aegon și a devenit clientul nostru. Iată ce ne-a spus Marian despre experiența lui cu Aegon:

Care sunt motivele pentru care deții asigurări de viață?

Când am încheiat prima mea asigurare eram necăsătorit, fără copii, începusem să am un venit mai bun din programare și aveam niște bani disponibili pe care am dorit să îi investesc în siguranța mea.

Cu această a doua asigurare, cea cu economisire de la Aegon, decizia a venit natural, după o discuție cu soția mea. O aveam deja pe Mia (fetița noastră) și ne gândeam așa: eu am o asigurare dar, dacă soția pățește ceva, suntem în aer. Așa că am decis că trebuie să închei o asigurare și pe numele ei.

Ce te-a convins cel mai mult să faci acest pas?

Pentru mine, principalul beneficiu al unei asigurări este siguranța pe care o oferă familiei mele. Vreau să fiu sigur că, în eventualitatea unui eveniment nefericit, cei dragi primesc sprijinul financiar de care ar avea nevoie. M-a mai atras mult și ideea că, printr-o asigurare pot să economisesc disciplinat bani, fără să existe tentația să mă ating de ei.

Pe lângă toate acestea, știam că asigurarea Aegon Fii Sigur oferă bonus o primă trimestrială pentru 3 evenimente importante din viața noastră: pentru căsătorie, nașterea copilului, prima zi de școală sau prima zi de facultate. Chiar povesteam cu soția, atunci când am încheiat asigurarea, că peste câțiva ani va fi prima zi de școală a fetiței și atunci vom primi și primul bonus. În mod surprinzător și binevenit, nașterea fiului meu a fost primul eveniment fericit pentru care am primit un bonusarea (n.r. prima trimestrială cadou).

Povestește-ne despre cum ai auzit de asigurarea noastră și care au fost pașii pe care i-ai urmat până la încheierea ei?

Într-o zi aveam ceva treabă pe la Banca Transilvania (nu avea legătură cu asigurarea) și am văzut pliantul de la Aegon în formă de roată, cel cu estimările. M-a atras foarte tare ideea să văd exact cât pot economisi pe o anumită perioadă de timp dacă investesc lunar o sumă de bani. Eu lucrez în IT, mă lovesc zilnic de cifre și am fost tot timpul pasionat de matematică.  Faptul că am primit informații concrete din start mi-a dat încredere. Mai apoi l-am întrebat mai multe despre asigurare pe angajatul băncii, care mi-a spus în termeni mari despre ce este vorba. Am mers acasă și am povestit despre toate acestea cu soția mea, i-am și zis că acum ne permitem să cumpărăm chiar și cel mai mare plan care era acolo (n.r. la acea data era Aegon Fii Sigur Extra – cu o primă lunară de 500 de lei) pentru că atunci reușim să economisim mai mulți bani într-o perioadă mai scurtă. Lucrurile s-au legat pentru că, la scurt timp, am văzut o promoție de Black Friday pe site-ul BT prin care primeai o lună gratuită la asigurarea Aegon Fii Sigur, iar atunci am discutat cu soția, ne-am înscris, am mers la bancă și am semnat contractul. Asta s-a întâmplat la final de 2019.

Am ales planul Extra cu o primă de 500 de lei pe lună, cu indexare inclusă ( află din acest articol ce înseamnă indexarea), pentru a ne proteja de inflație. Contractul l-am făcut pe 15 ani, gândindu-ne că la final vom avea o sumă destul de consistentă pe care o vom putea investi sau care ne va fi de folos, pentru că nu știi niciodată ce îți rezervă viitorul. Sunt conștient că, pentru a strânge acești bani trebuie să fii foarte disciplinat, iar cu o asigurare reușești să faci asta. Am mai adăugat la contract și asigurări suplimentare în caz de deces și invaliditate permanentă din accident.

I-am mulțumit lui Marian pentru deschiderea cu care a povestit cu noi și pentru faptul că ne-a ales să îi fim alături în construirea unui viitor mai sigur pentru familia lui. Așteptăm cu nerăbdare să ne auzim din nou cu ocazia următorului eveniment fericit din viața lui: prima zi de școală a fiicei sale, Mia.  

Și dacă vă întrebați cum arată această asigurare de viață cu economisire, iată care sunt principalele beneficii ale pachetului ales de Marian pentru soția sa, Monika:

infografic testimonial marian.jpg

Află și tu cât poți economisi, la fel ca Marian, cu o asigurare de viață Aegon Fii Sigur! 

Primești bonusuri pentru cele momentele speciale din viața ta

Află din acest articol cum suntem aproape de clienții noștri și le răsplătim loialitatea în cele mai fericite momente din viața lor.