Image alt text

De ce să investești alocația copiilor într-o asigurare de viață?

O mare parte dintre clienții noștri devin conștienți de nevoia unei asigurări de viață atunci când devin părinți.

O modalitate foarte practică prin care le poți oferi protecție și, în același timp, poți economisi pentru viitorul copiilor tăi este investirea alocației lunare într-o asigurare de viață. Te invităm să afli poveștile clienților noștri care au făcut această alegere:

Povestea Laurei și a lui Călin, care au încheiat o asigurare pentru viitorul fiicei lor

Laura și Călin Biriș sunt părinții Nataliei. După nașterea ei, au început să caute modalități de a pune bani deoparte pentru viitorul ei. După ce s-au documentat, au decis să facă acest lucru cu ajutorul unei asigurări de viață cu economisire de la Aegon. Află-le povestea:

Povestea Marei, care a încheiat o asigurare pentru a susține studiile copiilor

Mara Damian este avocat și mamă. După nașterea celui de-al doilea copil, a luat împreună cu soțul ei decizia să își facă o asigurare de viață: "Am aflat că la Aegon există un asemenea produs de acumulare și protecție care ne permitea să economisim în fiecare lună o sumă aproximativ egală cu alocația unuia dintre copii și ne oferea și asigurare de viață, ceea ce pentru noi a fost un pachet foarte bun și foarte potrivit."

Iată ce ne-a spus Mara despre motivele care au determinat-o să încheie o asigurare de viaţă:

Investește inteligent alocația copilului tău

Între 0-2 ani, alocația de stat este de 600 de lei/lună, iar mai apoi, între 2 și 18 ani, alocația este de 243 lei/lună (valoare valabilă la momentul actual, anul 2022). Aceste sume pot acoperi aproape în totalitate primele lunare ale unei asigurări de viață cu economisire și îți garantează, la maturitatea contractului, o sumă de bani pe care o poți folosi pentru a plăti studiile copiilor tăi, pentru a le oferi un start mai bun în viață, poate chiar avansul pentru un apartament sau resursele pentru a-și finanța pasiunile.

Calculează și tu cât poți economisi.

Ca să îți protejezi planurile de viitor ai nevoie de un partener de încredere. Ne dorim să fim aproape de clienți, să comunicăm mai mult și să răspundem tuturor așteptărilor, iar eforturile noastre au fost răsplătite cu titlul de cel mai încredere brand din categoria Asigurări la premiile Consumer Choice 2022. Suntem onorați să vă fim alături ca parteneri pentru un viitor financiar mai sigur.