Image alt text

De ce să investești alocația copiilor într-o asigurare de viață?

O mare parte dintre clienții noștri devin conștienți de nevoia unei asigurări de viață atunci când devin părinți.

O modalitate foarte practică prin care le poți oferi protecție și, în același timp, poți economisi pentru viitorul copiilor tăi este investirea alocației lunare într-o asigurare de viață. Te invităm să afli poveștile clienților noștri care au făcut această alegere:

Povestea Laurei și a lui Călin, care au încheiat o asigurare pentru viitorul fiicei lor

Laura și Călin Biriș sunt părinții Nataliei. După nașterea ei, au început să caute modalități de a pune bani deoparte pentru viitorul ei. După ce s-au documentat, au decis să facă acest lucru cu ajutorul unei asigurări de viață cu economisire de la Aegon. Află-le povestea:

Povestea Marei, care a încheiat o asigurare pentru a susține studiile copiilor

Mara Damian este avocat și mamă. După nașterea celui de-al doilea copil, a luat împreună cu soțul ei decizia să își facă o asigurare de viață: "Am aflat că la Aegon există un asemenea produs de acumulare și protecție care ne permitea să economisim în fiecare lună o sumă aproximativ egală cu alocația unuia dintre copii și ne oferea și asigurare de viață, ceea ce pentru noi a fost un pachet foarte bun și foarte potrivit."

Iată ce ne-a spus Mara despre motivele care au determinat-o să încheie o asigurare de viaţă:

Investește inteligent alocația copilului tău

Între 0-2 ani, alocația de stat este de 631 de lei/lună, iar mai apoi, între 2 și 18 ani, alocația este de 256 lei/lună (valoare valabilă la momentul actual, anul 2023). Aceste sume pot acoperi aproape în totalitate primele lunare ale unei asigurări de viață cu economisire și îți garantează, la maturitatea contractului, o sumă de bani pe care o poți folosi pentru a plăti studiile copiilor tăi, pentru a le oferi un start mai bun în viață, poate chiar avansul pentru un apartament sau resursele pentru a-și finanța pasiunile.

Calculează cât poți economisi