Verifică diagnosticul și tratamentul în 4 pași simpli

Atunci când ești bolnav și tratamentul nu funcționează, îți dorești să ai acces la medici specialiști cu care să te poți consulta cu privire la starea ta de sănătate.

Cumpără asigurarea Aegon Diagnose.me și ai acces online la medici din Europa și SUA pentru a doua opinie medicală. Poți verifica dacă diagnosticul tău este corect sau dacă recomandarea de tratament este cea mai eficientă. Și, pentru că în astfel de situații, știm că vrei ca totul să fie cât mai clar și simplu, fără să pierzi mult timp, platforma Diagnose.me este foarte ușor de utilizat. Ai 4 pași pe care trebuie să îi parcurgi.

Pasul 1 – Spune-ne cu ce problemă de sănătate te confrunți

  • Intră pe platforma online www.diagnose.me/aegon.
  • Creează-ți un cont cu datele tale personale.
  • Spune-ne care este starea ta actuală de sănătate.

La acest pas, este foarte important să aflăm problema ta medicală: diagnosticul prezumtiv, intervențiile chirurgicale, medicamentele, tratamentele, radioterapia sau chimioterapia. Toată comunicarea prin intermediul platformei Diagnose.me se poate face în limba română.

Tot la pasul 1 este nevoie să te asiguri că întrebi toate lucrurile de care te îngrijorezi în legătură cu starea ta de sănătate și la care dorești să ți se răspundă ulterior în raportul medical. De exemplu, dacă tratamentul ales de medicul care se ocupă de caz nu dă rezultate pe termen scurt, ce alte investigații sunt recomandate? Ce analize mai pot fi făcute suplimentar pentru un tratament mai puțin invaziv?


Pasul 2 – Încarcă în platformă toate scrisorile medicale, analizele și investigațiile pe care le-ai făcut

Este totul foarte structurat încât să știi exact ce anume ai de făcut la fiecare pas. Pregătește dinainte toate documentele medicale pentru a le putea încărca online. Alege tipul de date medicale pe care dorești să le transmiți, ai trei opțiuni:

  • Încarcă fișierele cu investigațiile medicale (radiografii, RMN, CT etc.).
  • Încarcă separat, dacă există: rapoarte ale doctorilor care se ocupă de problema ta medicală, ecografii, rezultate de teste.
  • Poți alege să trimiți prin corespondență investigații medicale pe CD/DVD sau USB.

Pasul 3 - Alege medicul care vrei să se ocupe de cazul tău

După ce trimiți documentele medicale și descrierea cazului, în funcție de problema medicală, primești în maximum 24 de ore un e-mail cu mai multe recomandări de medici specialiști. Poți alege chiar tu medicul care să se ocupe de caz!


Pasul 4 – Primești raportul medical amănunțit de la medicul specialist

După ce alegi specialistul care vrei să se ocupe de cazul tău, din lista de medici recomandați de Diagnose.me, în maximum 7 zile lucrătoare:

  • Primești a doua opinie medicală de la medicul specialist pe care îl alegi, iar acesta va valida sau corecta diagnosticul sau tratamentul primit.
  • În cazul în care consideră că este necesar, acesta îți poate recomanda noi teste și investigații, pe care le poți realiza în localitatea sau județul de care aparții.
  • Toate aceste informații le vei regăsi în raportul medical amănunțit primit online în maximum 7 zile lucrătoare de când ai finalizat trimiterea informațiilor despre cazul tău pe www.diagnose.me/aegon.
  • După primirea raportului, în cazul în care tu sau doctorul aveți întrebări suplimentare cu privire la raport, poți adresa încă 2 întrebări suplimentare specialistului și vei primi răspuns online.

Poți cumpăra asigurarea Aegon Diagnose.me de la partenerii brokeri sau din orice unitate Alpha Bank.