Verifică diagnosticul și tratamentul copilului tău în 4 pași simpli

Atunci când copilul tău este bolnav și tratamentul ales nu funcționează pentru el, îți dorești să ai acces la medici specialiști cu care să te poți consulta cu privire la sănătatea lui.

Cumpără asigurarea Aegon Diagnose.me Junior și ai acces online la medici pediatri din Europa și SUA pentru a doua opinie medicală. Poți verifica dacă diagnosticul copilului tău este corect sau dacă recomandarea de tratament este cea mai eficientă. Și, pentru că în astfel de situații, știm că vrei ca totul să fie cât mai clar și simplu, fără să pierzi mult timp, platforma Diagnose.me este foarte ușor de utilizat. Ai 4 pași pe care trebuie să îi parcurgi.Pasul 1 – Spune-ne cu ce problemă de sănătate se confruntă copilul tău

  • Intră pe platforma online www.diagnose.me/aegon.
  • Creează-ți un cont cu datele tale personale.
  • Spune-ne care este starea actuală de sănătate a copilului.

La acest pas, este foarte important să aflăm problema medicală a copilului tău: diagnosticul prezumtiv, intervențiile chirurgicale, medicamentele, tratamentele, radioterapia sau chimioterapia. Toată comunicarea prin intermediul platformei Diagnose.me se poate face în limba română.Tot la pasul 1 este nevoie să te asiguri că întrebi toate lucrurile de care te îngrijorezi în legătură cu starea de sănătate a copilului și la care dorești să ti se răspundă ulterior în raportul medical.

De exemplu, dacă tratamentul ales de medicul care se ocupă de caz nu dă rezultate pe termen scurt, ce alte investigații sunt recomandate? Ce analize mai pot fi făcute suplimentar pentru un tratament mai puțin invaziv?


Pasul 2 – Încarcă în platformă toate scrisorile medicale, analizele și investigațiile pe care le-ai făcut pentru copilul tău

Este totul foarte structurat încât să știi exact ce anume ai de făcut la fiecare pas. Pregătește dinainte toate documentele medicale pentru a le putea încărca online. Alege tipul de date medicale pe care dorești să le transmiți, ai trei opțiuni:

  • Încarcă fișierele cu investigațiile medicale (radiografii, RMN, CT etc.).
  • Încarcă separat, dacă există: rapoarte ale doctorilor care se ocupă de problema medicală a copilului tău, ecografii, rezultate de teste.
  • Poți alege să trimiți prin corespondență investigații medicale pe CD/DVD sau USB.Pasul 3 - Alege medicul care vrei să se ocupe de cazul copilului tău

După ce trimiți documentele medicale și descrierea cazului, în funcție de problema medicală a copilului tău, primești în maximum 24 de ore un e-mail cu mai multe recomandări de medici specialiști. Poți alege chiar tu medicul care să se ocupe de caz!

Pasul 4 – Primești raportul medical amănunțit de la medicul specialist

După ce alegi specialistul pediatru care vrei să se ocupe de cazul copilului tău, din lista de medici recomandați de Diagnose.me, în maximum 7 zile lucrătoare:

  • Primești a doua opinie medicală de la medicul specialist pediatru pe care îl alegi, iar acesta va valida sau corecta diagnosticul sau tratamentul primit.
  • În cazul în care consideră că este necesar, acesta îți poate recomanda noi teste pentru copilul tău, pe care le poți realiza în localitatea sau județul de care aparții.
  • Toate aceste informații le vei regăsi în raportul medical amănunțit primit online în maximum 7 zile lucrătoare de când ai finalizat trimiterea informațiilor despre cazul copilului tău pe www.diagnose.me/aegon.
  • După primirea raportului, în cazul în care tu sau doctorul aveți întrebări suplimentare cu privire la raport, poți adresa încă 2 întrebări suplimentare specialistului și vei primi răspuns online.

Poți cumpăra asigurarea Aegon Diagnose.me Junior online, de pe www.aegonmarket.ro sau din orice unitate Alpha Bank.