Cancerul de col uterin. Diagnostic și tratament

Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, în fiecare an, în România, peste 4.000 de femei sunt diagnosticate cu cancer de col uterin și aproape 2.000 pierd lupta cu această boală.

Dr. Carmen Bodale, medic primar oncologie medicală, și dr. Cătălin Iacob, medic primar radioterapie și medic specialist oncologie, din echipa clinicilor private Amethyst, au abordat acest subiect în cadrul unei emisiuni medicale.

Clinicile Amethyst, în care îşi desfăşoară activitatea acești medici, sunt cele împreună cu care Aegon România a creat asigurarea Optimist. Este vorba despre o asigurare care oferă, în cazul diagnosticării cu orice tip de cancer, un sprijin financiar cuprins între 5.000 şi 30.000 de lei destinat să acopere nevoile imediate ale pacientului, plus acces rapid la tratament specializat în clinicile Amethyst.

Cum funcţionează asigurarea Optimist
Cu ajutorul acestei asigurări, în maximum 72 de ore de la transmiterea tuturor documentelor, pacientul va fi programat la o consultaţie cu un medic oncolog din cadrul clinicilor Amethyst. În plus, în cadrul acestor clinici, fiecare caz este analizat de o comisie oncologică în care participă medici din centru, radioterapeuţi, diagnosticieni şi care ţin legătura constant cu medicul care a pun diagnosticul iniţial.

Asigurarea Optimist costă între 135 de lei şi 350 lei pe an. Află mai multe detalii și asigură-te rapid și simplu pe www.aegonmarket.ro sau întreabă-ți brokerul. Găsești asigurarea Optimist la partenerii noștri brokeri

Cumpără acum asigurarea Optimist