Image alt text

De ce ai nevoie de o asigurare pentru sănătate de la Aegon?

Ne auzim spunând des că cel mai de preț lucru al nostru este sănătatea. Și totuși, cât de des alegem să fim prevăzători? Te-ai gândit ce ai de făcut concret pentru a avea grijă de tine în caz că apar probleme de sănătate? Cât de pregătit financiar ești pentru o astfel de situație?

Aegon îți oferă două tipuri de asigurări pentru sănătate: asigurarea Optimist – în cazul unui diagnostic de cancer și asigurarea Aegon Diagnose.me – evaluarea tratamentului și a diagnosticului de către medici specialiști internaționali din SUA și Europa.

Ce beneficii ai cu asigurările pentru sănătate de la Aegon?

1. Suport financiar în cazul unui diagnostic grav
Tu cum ai putea face față cheltuielilor în cazul în care te-ai îmbolnăvi? De exemplu, în cazul unui diagnostic grav, cum ar fi cancerul. Datele Aegon arată că cheltuielile asociate unui diagnostic oncologic pot ajunge până la 5.000 lei/lună și includ costuri de transport, cazare, medicamente suplimentare și alimentație. Alege asigurarea Optimist! În cazul unui diagnostic cu cancer primești un sprijin financiar de până la 30.000 lei. Costul asigurării începe de la 200 de lei/an.

2. Siguranța diagnosticului
În cazul în care te îmbolnăvești, vrei să fii cât mai sigur că diagnosticul pe care îl primești este cel corect. Datele Diagnose.me arată că până la 4 din 10 diagnostice pot fi greșite, chiar și în țările cu sisteme medicale performante. Pe de altă parte, a doua opinie medicală solicitată unui alt medic poate reduce cu până la 90% riscul unui diagnostic eronat. Pentru certitudinea diagnosticului tău, cere a doua opinie medicală! Cu asigurarea Aegon Diagnose.me poți cere a doua opinie medicală rapid, online, de la medici specialiști internaționali.

3. Alegerea celui mai eficient tratament
Atunci când te îmbolnăvești, unul dintre lucrurile prioritare este alegerea tratamentului la care corpul tău răspunde. Cu asigurarea Aegon Diagnose.me, medici internaționali evaluează tratamentul pe baza informațiilor pe care le oferi despre situația ta și fac recomandări suplimentare, dacă este cazul.

Pe de altă parte, cu asigurarea Optimist ai acces rapid la servicii medicale performante din partea unei echipe multidisciplinare (medici oncologi, radiologi, psihologi și nutriționiști) și la tratamente de ultimă oră în clinicile private oncologice Amethyst din Cluj-Napoca și București.

4. Acces rapid la servicii medicale oncologice din România
Alege asigurarea Optimist și, în cazul unui diagnostic de cancer, ai acces în maximum 72 de ore la prima consultație și beneficiezi rapid la tratamente eficiente. Iar, în cazul unei boli severe, precum cancerul, începerea tratamentului cât mai curând posibil poate fi vitală.

5. Acces rapid, online, la medici internaționali
Cu asigurarea Aegon Diagnose.me beneficiezi online, în maximum 7 zile, de a doua opinie medicală. Primești raportul medical în limba română cu răspunsuri referitoare la diagnosticul inițial și/sau la tratamentul tău și al copilului tău de la medici specialiști din străinătate. Alegi chiar tu medicul specialist care vrei să se ocupă de cazul tău. 

Asigurările se încheie pe termen de 1 an, dar poți alege plata recurentă în cazul în care vrei să fii protejat pe o perioadă mai îndelungată. Costurile sunt fixe și pornesc de la 120 lei/an. 

Găsești produsele noastre la partenerii noștri. Dacă ești interesat de Aegon Diagnose.me, fă o vizită la unul dintre sediile Alpha Bank și întreabă de acest produs.