Image alt text

Asigurarea Aegon Diagnose.me îți aduce acum 3 consultații de a doua opinie medicală

Urmărim să îmbunătățim constant produsele și serviciile care contează pentru clienții noștri și, tocmai de aceea, anul acesta venim cu mai multe beneficii pentru asigurarea Aegon Diagnose.me.

3 consultații de a doua opinie medicală

Începând cu luna august a acestui an, asigurarea de a doua opinie medicală Aegon Diagnose.me asigură 3 opinii medicale, față de 2 până acum, cu doar 120 de lei pe an. Asta înseamnă că plătești mai puțin de 40 lei pentru o consultație la unul dintre cei mai renumiți medici din Europa sau SUA.

Ce presupune a doua opinie medicală? Află din acest articol.

Datele Diagnose.me arată că a doua opinie medicală scade cu până la 90% probabilitatea unui diagnostic eronat. De asemenea, recomandările de tratament se pot dovedi mai eficiente atunci când consulți mai mulți specialiști.

În maximum 7 zile lucrătoare de la transmiterea tuturor documentelor necesare vei primi un raport medical detaliat care cuprinde punctul de vedere al unui expert însoțit de un diagnostic, recomandări sau o propunere de tratament, în funcție de detaliile cazului tău. 

Bonus: O consultație lunară gratuită pentru sănătatea ta mintală

La fel cum avem grijă de sănătatea noastră fizică, este esențial să avem grijă și de sănătatea noastră mintală. Ultimii ani ne-au arătat cât de fragil poate fi echilibrul vieții și cum se pot schimba lucrurile peste noapte, iar pentru a ne liniști stările de stres și anxietate generate de realitățile zilnice, o ședință de terapie poate să facă diferența.

Pentru a fi alături de oameni în asftel de momente, ne-am bucurat să putem oferi acces la o ședință de terapie gratuită cu unul dintre psihologii/terapeuții Diagnose.me tuturor celor care aleg o asigurare de a doua opinie medicală Aegon Diagnose.me.

Proces online ghidat și cu suport din partea noastră la fiecare pas

Acum procesul prin care poți obține a doua opinie medicală de la specialiști de renume internațional din rețeaua Diagnose.me a devenit mult mai simplu. Totul se desfășoară rapid, online, fără drumuri sau săli de așteptare și este ghidat la fiecare pas de către consilierii Diagnose Me. Află din acest articol cum poți beneficia de a doua opinie medicală în doi pași simpli.

Găsești asigurarea Aegon Diagnose.me în băncile partenere (Banca Transilvania și Alpha Bank) sau la brokerii parteneri Aegon.