5 beneficii pe care ți le oferă asigurarea Aegon Diagnose.me Junior

Nevoia de siguranță și grija față de cei dragi. Le cunoști atât de bine, mai ales după ce devii părinte. Îți dorești să fii precaut și să iei cele mai bune decizii mai ales când vine vorba de sănătatea copilul tău.

Gândește–te ce s-ar întâmpla dacă ar apărea probleme medicale în viața copilului. Și nu ai fi sigur că diagnosticul pe care l-a primit copilul tău este cel corect. Sau că intervenția chirurgicală care i-a fost recomandată este absolut necesară.

Până la 4 din 10 diagnostice pot fi eronate, arată datele Diagnose.me. Cere a doua opinie medicală! Cu asigurarea Aegon Diagnose.me Junior, medici internaționali verifică online diagnosticul și tratamentul copilului tău.

Iată 5 beneficii ale asigurării Aegon Diagnose.me Junior

1. Ai acces rapid, online, la medici pediatri din Europa sau SUA
Atunci când în viața copilului tău intervine o problemă de sănătate, ai nevoie de siguranța că diagnosticul sau tratamentul ales de medicul specialist este cel corect, fără să te îndoiești de deciziile luate. Ai dori ca cei mai buni medici să se ocupe de cazul lui.

Cu asigurarea Aegon Diagnose.me Junior, diagnosticul copilului este analizat de medici cu experiență internațională, care lucrează la spitale și universități internaționale de top din Europa și SUA.

În astfel de situații, și timpul are altă dimensiune. Tocmai de aceea, echipa de medici de la care primești raportul medical îți trimit documentele online în maximum 7 zile lucrătoare. Medicul, acolo unde diagnosticul sau tratamentul o cere, îți poate solicita și alte analize pentru noi investigații.

2. Beneficiezi de a doua opinie medicală în pediatrie: de la radiologie, oncologie pediatrică la urologie sau gastroenterologie-pediatrică
A doua opinie medicală validează sau corectează diagnosticul inițial și, dacă este cazul, tratamentul primit. Nu înseamnă că nu ai încredere în medicul specialist care s-a ocupat în țară de cazul copilului, ci că vei putea primi online și o a doua opinie medicală de la medici din străinătate, pe baza analizelor sau a documentelor medicale încărcate de tine pe www.diagnose.me/aegon.

Vezi aici lista de diagnostice pentru care poți solicita a doua opinie medicală și aici care sunt medicii pediatri care pot analiza cazul copilului tău.

3. A doua opinie medicală reduce riscul unei erori de diagnostic cu până la 90%
Când soliciți a doua opinie medicală, vrei să știi sigur că ai ales cele mai bune variante pentru copilul tău. Prin a doua opinie medicală, știi că au fost realizate toate investigațiile înainte de stabilirea diagnosticului și că au fost luate în considerare și alte diagnostice. Datele Diagnose.me arată că a doua opinie medicală reduce probabilitatea unui diagnostic eronat cu până la 90%.

4. Economisești timp pentru că totul se desfășoară online
Eviți drumurile, sălile de așteptare. Încarci documentele online și rapid, în doar 4 pași:

  • accesezi platforma www.diagnose.me/aegon și îți creezi un cont;
  • descrii problema copilului tău și încarci documentele medicale pe care le ai (analize, RMN, radiografii);
  • selectezi medicul dorit pentru evaluare, dintre cei recomandați de echipa Diagnose.me, pe baza informațiilor transmise de tine;
  • primești un raport medical amănunțit în maximum 7 zile lucrătoare de la trimiterea informațiilor.


5. Pentru 120 lei/an sunt analizate diagnosticul și tratamentul copilului tău pentru 2 afecțiuni diferite în decursul unui an
Prin încheierea asigurării Aegon Diagnose.me Junior, copilul tău beneficiază pe parcursul unui an de două rapoarte medicale pentru două afecțiuni diferite.

Comunicarea se face în limba română, primești raportul medical deja tradus, fără alte costuri suplimentare pentru tine. Ce înseamnă asta? Plătești aproximativ 60 lei pentru un raport medical de la medici renumiți din Europa sau SUA. Copilul tău beneficiază de verificarea tratamentului sub diferite forme, atât prin analiza medicației, cât și pentru intervențiile chirurgicale și alte proceduri specifice.

Și pentru că atunci când vine vorba de sănătatea copilului tău, apar mai multe nelămuriri, în aceeași sumă primești online răspunsul din partea medicului specialist pentru încă 2 întrebări suplimentare.

Cumpără Aegon Diagnose.me Junior! Asigurarea este disponibilă online, pe www.aegonmarket.ro, și în unitățile Alpha Bank