Asigurăm drumul spre performanță al echipei U-BT pentru al 5-lea an consecutiv

Ce au în comun asigurările de viață, pensiile private și baschetul? Un parteneriat de încredere în drumul spre performanță!

Suntem bucuroși să continuăm colaborarea cu U-Banca Transilvania, echipa care ne-a făcut foarte mândri câștigând în sezonul 2020-2021 titlul de campioană a României.

Povestea acestui parteneriat a început în 2017 și s-a concretizat din dorința de a fi alături de o echipă în ale cărei valori se regăsește și Aegon. Ne inspiră pasiunea pentru sport, disciplina și spiritul de echipă și credem că, dincolo de bucuria pe care o aduc pe tren, jucătorii sunt modele demne de urmat pentru noile generații. Iar vestea că meciurile se joacă cu public (în proporție de maxim 50% din capacitatea sălii) nu poate decât să ne invite în sală pentru a ne susține echipa de suflet.

Aegon își dorește să sprijine comunitatea sportivă și să încurajeze o viață sănătoasă si echilibrată. Este o bucurie că meciurile se joacă din nou cu public, după mai bine de un an în care drumul spre performanță al echipei a avut susținători doar de acasă. Sperăm ca meciurile lor să  inspire cât mai mulți copii și tineri spre performanță. Și mai sperăm ca, foarte curând, să umplem sălile și să scandăm cu toții „ Hai U-BT!” spune Mihaela Roșca, Marketing & Communication Manager Aegon.

Legăturile puternice s-au menținut și am rămas alături de echipă chiar și odată cu debutul pandemiei: În ciuda contextului actual, care ne ține departe unii de alții, departe de fani și de toți cei care iubesc baschetul, legăturile puternice se mențin. Suntem onorați să continuăm și în acest sezon alături de Aegon România, un partener loial, puternic, care înțelege că dezvoltarea sportului este sustenabilă prin susținere pe termen lung. Aegon este un jucător solid pe piața asigurărilor de viață și pentru sănătate, dar și al pensiilor private. Decizia de a extinde parteneriatul reflectă modul în care U-BT și Aegon confirmă încrederea și dorința reciprocă de a continua să creeze împreună rezultate performante, declara în decembrie 2020 Mircea Cristescu, Vicepreședinte U-BT Cluj-Napoca.

Continuăm astfel și în 2021, pentru al 5-lea an consecutiv, să scriem împreUnă cu U-BT cea mai frumoasă poveste a Clujului. Le ținem pumnii strânși în noul sezon!