Aegon condamnă agresiunea din Ucraina

Aegon condamnă cu fermitate agresiunea împotriva Ucrainei și își alătură vocea cererilor internaționale de încetare imediată a violenței.

"Violența nejustificată dezlănțuită asupra Ucrainei și a poporului său ne-a șocat și întristat, atât ca indivizi, cât și în calitate de companie. Inima noastră este alături de ei și de toți cei care doresc să trăiască în pace și libertate", a declarat CEO-ul Aegon, Lard Friese.

Aegon și-a luat angajamentul să fie o fortă a binelui. Recunoaștem că acesta nu este un război instigat de poporul rus și condamnăm ferm agresiunea ordonată de guvernul rus. Lumea progresează și prosperă atunci când oameni de toate naționalitățile și opiniile se reunesc în respect reciproc și colaborează pentru rezultate pozitive de care beneficiază toată lumea.

Pentru unele dintre sucursalele noastre, cum ar fi operațiunile din Ungaria, Polonia, România și Turcia, situația este foarte aproape. În compania noastră avem mai mulți colegi ucraineni și ruși care lucrează împreună și toți au nevoie de sprijinul nostru. În mod firesc sunt foarte preocupați de membrii familiei și prietenii lor.

„În numele Consiliului de Administrație, vreau să exprim sprijinul nostru tuturor celor afectați în aceste momente dificile. Pentru a contribui la nevoia imediată de ajutor practic, vom face o donație la nivel de companie de 1 milion EUR Crucii Roșii pentru a sprijini acțiunile umanitare dedicate Ucrainei și cetățenilor săi”, a spus Lard Friese.