Cumpără o asigurare Optimist și primești cadou un voucher de analize medicale!

Ai grijă de sănătatea celor dragi!

Vrei să îi știi pe ai tăi bine, sănătoși și în siguranță? Acum poți să ai grijă de ei cu asigurarea Optimist. Primesc până la 30.000 de lei despăgubire în caz de boală oncologică și au acces în 72 de ore la tratament gratuit în clinicile private Amethyst.

În plus, în perioada 23 iulie – 23 august 2022, la cumpărarea asigurării Optimist Green și Optimist Blue, primesc cadou un voucher de 100 de lei pentru analize medicale în clinicile Sante din întreaga țară. Află mai multe detalii din Regulamentul Campaniei.


Asigurarea Optimist

Cumpără acum asigurarea Optimist Green sau Optimist Blue pentru tine și pentru părinții tăi și beneficiază de ofertă! Nu uita, pot fi asigurate persoanele cu vârste cuprinse între 18 ani și 64 de ani, care nu au un diagnostic oncologic la momentul încheierii asigurării. Pentru mai multe informații, descarcă broșura Optimist.

Optimist Green

Sprijin financiar: 20.000 de lei.
Pacienții au acces gratuit la servicii medicale în clinicile private Amethyst dacă sunt asigurați în Sistemul Național de Asigurări de Sănătate.

Preț: 275 de lei/an.

Întreabă-ți brokerul

Optimist Blue

Sprijin financiar: 30.000 de lei.
Pacienții au acces gratuit la servicii medicale în clinicile private Amethyst dacă sunt asigurați în Sistemul Național de Asigurări de Sănătate.

Preț: 350 de lei/an.

Întreabă-ți brokerul

De unde poți cumpăra asigurarea Optimist?

Asigurarea este disponibilă la companiile de brokeraj partenere Aegon.
Include unul dintre pachete Optimist în planul tău de prevenție! Trimite un e-mail brokerului tău și cere-i detalii!


Ce beneficii îți oferă asigurarea Optimist?

Sprijin financiar. În cazul unui diagnostic oncologic, primești până la 30.000 de lei, în funcție de pachetul ales.

Acces rapid la servicii medicale. Contactezi clinica și în maximum 72 de ore de ești programat la prima consultație medicală.

Echipă multidisciplinară. Beneficiezi de consultații din partea mai multor specialiști: medici, psihologi și nutriționiști.

Servicii medicale de top. Tratament în clinicile private oncologice Amethyst din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Alba-Iulia.

Mama mi-a fost mereu alături. Acum e rândul meu

În cazul unui diagnostic oncologic, vreau ca eu și mama să fim pregătite. Nu vreau să treacă printr-o experiență similară cu a mea, înghesuită într-un salon neîncăpător și cu acces la un singur medic, copleșit de numărul de pacienți.

Cum funcționează asigurarea Optimist?

Atunci când suntem sănătoși ne este greu să ne imaginăm cum s-ar transforma viața noastră în cazul în care am primi un diagnostic oncologic. Cu toate acestea, este important să fim pregătiți și pentru astfel de situații.

Citește articolul