Fii pregătit financiar pentru orice își dorește să învețe copilul tău!

Tu economisești alocația pentru educația copilului tău?

Cei mai mulți părinți spun că alocația se pierde printre cumpărăturile de zi cu zi. Cum ar fi să o economisești pentru planurile de viitor ale copilului tău? Cu asigurarea Aegon de Viitor cu plan de economisire o poți pune deoparte pe termen lung și vei fi pregătit financiar să îți susții copilul pe perioada studiilor.

Vino în unitățile Alpha Bank între 17 mai - 16 iulie 2021 și încheie o asigurare Aegon de Viitor (pachetele Plus, Premium, Super și Ultra) cu co-asigurat minor. Primești cadou garantat "Atlasul lumii pentru elevi". Plus șansa de a câștiga unul dintre cele 4 IPad-uri prin tragere la sorți. Pentru detalii, consultă Regulamentul Campaniei.

Află cât poți economisi cu asigurarea Aegon de Viitor

50% dintre părinții care au ales o asigurare de viață cu economisire intenționează să folosească banii pentru a-și susține copiii pe perioada studiilor, arată datele unui studiu Aegon.

Vrei să știi și tu exact ce sumă poți economisi pentru copilul tău cu asigurarea Aegon de Viitor? Poți afla în doar câteva minute.

Calculează acum

Programează o întâlnire în Alpha Bank

Ai calculat deja cât poți pune deoparte pentru copilul tău cu asigurarea Aegon de Viitor și vrei mai multe detalii despre beneficiile suplimentare pe care o asigurare cu economisire le oferă întregii familii?

Te așteptăm în unitățile Alpha Bank ca să afli cum te poți proteja pe tine și pe cei dragi în caz de evenimente neprevăzute, dar și ce bonusuri primești.

Vreau să programez o întâlnire

Studiu de caz - Cristina și Marian

„Economisim alocația pentru viitorul fiicei noastre"

Pentru că își doresc să ofere fiicei lor cea mai bună educație, Cristina și Marian au decis să economisească alocația și au optat pentru o asigurare Aegon de Viitor care le oferă o dobândă garantată de 2,8% în primii 7 ani de economisire și 2% până la finalul contractului. Astfel, fiica lor Maria va primi la vârsta majoratului 78.000 lei.