Cumpără asigurarea Aegon de Viitor și primești o carte cadou!

Vino în unitățile Alpha Bank între 15 noiembrie - 20 decembrie 2021 și încheie o asigurare Aegon de Viitor (pachetele Plus, Premium, Super și Ultra) cu co-asigurat minor. Primești un cadou garantat: cartea "Poveștile anului" de Oana Hajos. Pentru detalii, consultă Regulamentul Campaniei.

Calculează cât poți economisi!

Alege o asigurare de viață Aegon de Viitor cu plan de economisire și începe să scrii povestea unui viitor mai sigur pentru tine și pentru familia ta. Află exact câți bani poți pune deoparte pentru planurile voastre de viitor!

De ce ai nevoie de asigurarea Aegon de Viitor?

Economisești pentru planurile de viitor ale familiei tale

Fie că este vorba despre studiile copilului, un avans pentru o locuință sau o excursie în jurul lumii la vârsta pensionării, asigurarea îți oferă dobândă garantată și poți calcula încă de la început care este suma de bani pe care o primești la finalul contractului.

Primești sprijin financiar în cazul unor evenimente neprevăzute

În cazul în care suferi un accident, în funcție de pachetul ales, poți beneficia de bani pentru spitalizare și intervenție chirurgicală. Dacă apare un eveniment neprevăzut, familia ta va primi sprijin financiar atunci când tu nu vei mai fi alături de ei.

Pentru educația Mariei

Studiu de caz - Cristina și Marian

Pentru educația Mariei

Doresc să îi ofere Mariei cea mai bună educație, de aceea Cristina și Marian au decis să economisească alocația și au ales o asigurare Aegon de Viitor care le oferă o dobândă garantată de 2,8% în primii 7 ani și 2% până la finalul contractului. La vârsta majoratului, fiica lor va primi 78.000 lei.