Pregătește-te din timp să susții educația copilului tău!

IMG-ghid_Studii strainatate.jpg

Ghidul pentru studii în țară și în străinătate

Copilul tău își dorește să studieze la cele mai bune universități? Află din ghid care este topul facultăților din România și din străinătate și care sunt costurile studiilor în fiecare dintre aceste centre universitare!

Informații utile pe care le vei descoperi în acest ghid practic:

• Quiz: Cum să îți alegi domeniul potrivit pentru studii?

• Topul centrelor universitare din România

• Cât costă studiile în România?

• Topul celor mai populare destinații pentru studiul în străinătate

• Cât costă studiile în străinătate?

• Cum pot susține financiar studiile copilului meu?

• Cum mă poate ajuta un consilier vocațional?

Descarcă gratuit ghidul

Economisește cu o asigurare!

Cei mai mulți părinți încep să se gândească la economisire încă de când apare un nou membru în familie. Își doresc pentru copilul lor o educație mai bună și oportunități de care ei nu s-au bucurat. Calculează câți bani poți pune deoparte pentru viitorul copilului tău cu o asigurare de viață cu plan de economisire!

Ce îți oferă o asigurare de viață cu economisire?

Beneficiezi de un plan financiar pe termen lung și te bucuri de protecție.

Pentru tine și cei dragi.

Economisești lunar sume de bani pe care le poți folosi pentru planurile tale viitoare.

Familia ta beneficiază de susţinere financiară în cazul unor evenimente neprevăzute.

Ești pregătit financiar pentru a susține educația copilului tău.

LP_Studiu de caz.jpg

Iată cum se pregătește Cătălin pentru studiile fiicei sale, Matilda

Cătălin (34 ani), tatăl Matildei, a încheiat o asigurare cu economisire pentru a se asigura că va putea să îi ofere fiicei lui acces la cea mai bună educație, fie ca va dori să studieze în tară sau străinătate. Așa că, în ziua în care fiica lui a împlinit un an, a optat pentru o asigurare pe o perioadă de 18 ani.

La maturitatea contractului, pe când Matilda va împlini 19 ani, va avea la dispozitie 112.795 de lei* pentru a-i susține planurile de viitor.

În plus, pe toată perioada contractului, toată familia e protejată, iar în caz de accident și spitalizare, Cătălin primește până la 12.000 de lei pentru intervenții chirurgicale și 3.600 de lei pentru zile de spitalizare, în timp ce Matilda este asigurată suplimentar cu 3.000 de lei în caz de intervenție chirurgicală și poate primi 3.600 de lei bani pentru spitalizare.

*Asigurare Aegon Fii Sigur încheiată pe o perioada de 18 ani, ocupația asiguratului nu este cu risc ridicat, contractantul este același cu asiguratul și are 34 de ani. Include indexare anuală 5% și plata lunară a primelor. Asigurarea include economisire, protecție la deces, scutire la plata primelor în caz de invaliditate permanentă și 2 pachete de asigurări suplimentare în caz de accident, unul pentru asigurat și unul pentru copilul minor.

De unde poți cumpăra asigurarea de viață?

Asigurarea Aegon Fii Sigur este disponibilă în toate unitățile Banca Transilvania. Solicită o întâlnire cu un consultant și află mai multe!

Vreau să fiu sunat

Asigurarea Aegon de Viitor este disponibilă în toate unitățile Alpha Bank. Programează-te rapid, online pentru o discuție cu un consultant!

Aplică online