„Descoperă capitalele Aegon”, prin ochii Corinei Lupașcu

Medic oftalmolog de profesie, Corina Lupașcu a crezut, la început, că telefonul prin care un reprezentat Aegon o anunța că a câștigat o excursie este o farsă.

A fost o mare surpriză pentru mine să aflu că am caștigat ceva... mai ales că am fost anunțată la o săptămână după ziua mea. L-am considerat un cadou suplimentar. Bineînțeles, după neîncrederea inițială (oare nu-i o farsă?), am realizat că totul e pe bune!", ne-a mărturisit Corina.

Ea a ales să își fructifice premiul câștigat în cadrul campaniei "Descoperă capitalele Aegon" printr-o excursie în însoritul Madrid.

Castigatoare Descopera capitalele Aegon
Vacanța am ales-o la Madrid pe timp de iarnă la noi, acolo erau 14-15 grade, toamnă în toată regula. Organizarea a fost perfectă, domnii de la transferuri, punctuali și amabili, hotelul bun, curat, personalul politicos și atent, și o surpriză plăcută: un roman la paza hotelului. Micul dejun variat și arhisuficient, iar locația hotelului grozavă, aproape de câteva stații de autobus și metrou, dar se poate merge și pe jos în diferite puncte importante ale Madridului (catedrala, palatul regal, opera, plaza Mayor etc.) și cam un sfert de oră până la stadionul Vicente Calderon."

Tocmai de aceea, Corina a decis să participe și la un meci de fotbal, pentru a trăi din plin atmosfera făcută de suporterii madrileni.
În paranteză fie spus, am apucat să vedem și un meci de fotbal de Ligă, interesant ca și atmosferă generală, madrilenii fiind cam microbiști... Vremea a ținut cu noi, 14-15 grade cu plus, spaniolii sunt răsfățati cu astfel de temperaturi. Pe scurt, a fost super frumos, iar perioada dinainte de Crăciun a fost bine gândită. Recomandăm și altora!", ne-a descris Corina vacanța aleasă.

Corina Lupașcu deține două produse de asigurare Aegon, pentru că și-a dorit să îi asigure copilului ei un viitor stabil din punct de vedere financiar, în cazul unor evenimente nefericite.

Ești client Aegon? Și tu poți câștiga o astfel de excursie! Află mai multe despre campania "Descoperă capitalele Aegon"!