Fii sigur de diagnosticul și tratamentul copilului tău!

Știai că a doua opinie medicală scade cu până la 90% probabilitatea unui diagnostic eronat? Cumpără acum asigurarea Aegon Diagnose.me Junior și ai acces online la medici specialiști din SUA și Europa care pot evalua starea de sănătate a copilului tău pe baza investigațiilor medicale deja existente. În plus, primești gratuit "Marea carte a corpului uman". Campania se desfășoară în perioada 1 noiembrie 2020-15 ianuarie 2021. Află mai multe din Regulamentul campaniei.

Ce beneficii ai cu Aegon Diagnose.me Junior?

Ai acces online la peste 150 de medici specialiști din 35 de ţări care lucrează la spitale și universități internaționale de top.

Domenii acoperite: oncologie, neurologie, cardiologie, ortopedie, medicină internă, pediatrie, imagistică, pneumologie etc.

Rapoartele sunt traduse și scrise pe înțelesul pacientului, iar întreaga comunicare se poate face în limba română.

Evaluarea diagnosticului și a tratamentului se face simplu și rapid: fără drumuri, fără săli de așteptare, totul este online.

Ce îți oferă concret asigurarea?

Acces la servicii online de a doua opinie medicală pentru copil și sprijin financiar pentru întreaga familie în cazul unor situații neprevăzute.
• Consult medical realizat de un medic specialist internațional.
• Raport medical tradus în limba română, transmis în 7 zile lucrătoare de la trimiterea tuturor documentelor medicale cerute de specialistul ales.
• 2 rapoarte medicale privind două afecțiuni medicale diferite în cursul unui an de asigurare.
• 2 întrebări suplimentare adresate într-un interval de 14 zile lucrătoare de la primirea raportului.
+30.000 de lei sumă asigurată în caz de deces din accident.
+1.000 de lei sumă asigurată în caz de deces din accident sau boală.

Află mai multe

Ce spun clienții noștri

Raluca Anton este psiholog, însă, înainte de orice, este mama Anei, o fetiță care s-a născut la doar 28 de săptămâni. Află-le povestea, dar și care sunt motivele pentru care Raluca a ales asigurarea Aegon Diagnose.me Junior prin care poate obține a doua opinie medicală de la specialiști internaționali pentru fiica sa. Cumpără și tu asigurarea Aegon Diagnose.me!