Ai grijă de sănătatea celor care cred în viziunea ta în fiecare zi!

Cumpără 5 asigurări pentru sănătate Aegon Diagnose.me și primești 1 gratuit!

Vino în unitățile Alpha Bank între 2 iunie - 30 iulie 2021 și beneficiază de oferta Aegon Diagnose.me 5 + 1 gratuit pentru companii. Ce înseamnă concret? La minimum 5 asigurări pentru sănătate Aegon Diagnose.me (pachetele Standard și Expert) cumpărate pentru angajații tăi, primești gratuitate la a 6-a asigurare timp de 1 an. Pentru detalii, consultă Regulamentul Campaniei.

Cere a doua opinie medicală de la medici din SUA și Europa!

Știai că a doua opinie medicală scade cu 90% riscul unui diagnostic eronat? Cu asigurarea Aegon Diagnose.me, angajații tăi pot solicita online a doua opinie medicală de la peste 150 de specialiști de la clinici din SUA și Europa.

Fie că este vorba despre evaluarea unui diagnostic, fie că este vorba despre recomandarea unui tratament, angajații tăi au siguranța că beneficieză de cele mai bune servicii medicale.

Descarcă broșura Aegon Diagnose.me

Te așteptăm la Alpha Bank!

Vrei să oferi colegilor tăi certitudinea că, în cazul în care se confruntă cu probleme de sănătate, au acces la servicii medicale de a doua opinie medicală din partea unor specialiști de renume internațional?

Te așteptăm în unitățile Alpha Bank ca să afli cum poți beneficia de oferta Aegon Diagnose.me 5 + 1 gratuit și care sunt avantajele pe care le oferă asigurarea pentru sănătate.

Vino în unitățile Alpha Bank