Acum e mai ușor să ceri a doua opinie medicală

Atunci când ai semne de întrebare legate de sănătatea ta și vrei să fii sigur de diagnosticul și tratamentul primite, nu ezita și cere o a doua opinie medicală. Procesul este unul ghidat și cu suport din partea noastră, pentru ca tu să beneficiezi cât mai repede de a doua opinie medicală.

Asigurarea ta Aegon Diagnose.me îți permite:

 • să ai acces la medici din Europa și SUA de la care poți cere 3 rapoarte de a doua opinie medicală pe an;
 • să obții răspuns la întrebările tale medicale în maximum 7 zile;
 • să realizezi totul online, din confortul casei tale, accesând platforma www.diagnose.me/aegon

Platformă îmbunătățită pentru confortul tău

Împreună cu partenerul nostru, Diagnose.me, am îmbunătățit experiența de utilizare a platformei în urma feedback-ului primit de la clienți.

Pe scurt, procesul de solicitare a celei de a doua opinii medicale va fi un unul ghidat și cu suport din partea noastră, pentru a ne asigura că dosarul tău medical e complet și pentru ca tu să beneficiezi de recomandările medicilor Diagnose.me cât mai repede.

Iată ce trebuie să faci de acum pentru a obține a doua opinie medicală, în doi pași:

1. Alegi un medic și completezi un scurt formular

 • Accesezi platforma diagnose.me/aegon și apoi zona Serviciul de a doua opinie medicală.
 • Scrii în bara de căutare diagnosticul pe care deja îl ai, simptomele cu care te confrunți sau zona corpului unde ai probleme pentru a vedea medicii potriviți pentru tine.
 • Alegi medicul de la care dorești să primești a doua opinie medicală, apeși butonul Obține un raport medical și completezi un scurt formular în care menționezi ce fel de documente medicale ai la dispoziție și numărul contractului tău de asigurare Aegon Diagnose.me, pe care îl găsești în documentele primite în momentul în care ai cumpărat asigurarea. Fiecare medic are pe pagina lui informații detaliate despre studii și experiență, astfel încât să îți fie ușor să faci alegerea potrivită pentru tine. În cazul în care ai nelămuriri, îi poți suna pe consilierii Diagnose.me la 0757.370.370 de luni până vineri, între 9 și 17.00, pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere.
 • Partenerii noștri din rețeaua medicală Diagnose.me vor verifica informațiile trimise de tine în formular și îți vor trimite un e-mail care cuprinde detalii despre cum îți accesezi contul pentru a trimite documentele medicale.

2. Completezi cazul tău medical

 • Cu userul și parola primite de la consilierii Diagnose.me te loghezi în cont, pe platforma Diagnose.me
 • În secțiunea “Cazurile mele” vei găsi un caz deschis pe care va trebui să îl completezi cu câteva informații despre tine (vârsta, genul etc), să descrii problema ta medicală și să pui întrebările pe care le ai pentru medicul ales.
 • Apoi încarci documentele medicale pe care le deții. Acestea trebuie să fie în format electronic, nu se acceptă documente scrise de mână pentru că pot apărea erori de citire și traducere. În schimb, îți recomandăm să scrii la calculator documentele scrise de mână de către doctori și, în acest fel, le poți adăuga la cazul tău. Poți încărca până la 5 pagini de documente medicale și 2 documente imagistice (MRI, CT, USG).
 • Atât documentele medicale, cât si celelalte informații încărcate, pot fi în limba română, pentru că traducerea se face de către Diagnose.me și este gratuită.  
 • În maximum 7 zile lucrătoare de la încărcarea tuturor documentelor necesare, vei primi pe e-mail un link de unde poți descărca raportul medical detaliat, atât tradus în limba română, cât și versiunea originală. Raportul cuprinde punctul de vedere al unui expert însoțit de un diagnostic, recomandări sau o propunere de tratament, în funcție de detaliile cazului tău. 

Nou! Ai acces la o secțiune dedicată sănătății mintale

În ultimii ani, mai ales din cauza pandemiei, am învățat cu toții că pe lângă sănătatea fizică este important să avem grijă și de sănătatea noastră mintală. Stresul și anxietatea sunt parte din viața multora dintre noi și, din acest motiv, ne bucurăm să îți spunem că ai acces la o ședință de terapie gratuită bonus pe lună cu unul dintre psihologii/terapeuții Diagnose.me. 

Iată ce trebuie să faci ca să beneficiezi gratuit de această discuție:

 • Accesezi platforma www.diagnose.me/aegon, intri în secțiunea Platforma pentru sănătate mintală și selectezi psihologul / terapeutul dorit de tine.
 • După ce ai decis cu cine vrei să discuți, programezi o consultație. Este necesar să completezi un scurt formular, în care trebuie să menționezi datele de contact, numărul contractului tău de asigurare și intervalul orar când vrei să participi la ședință.
 • Verifică-ți e-mailul. Acolo vei găsi confirmarea programării și linkul pentru a putea interacționa cu specialistul ales de tine. Discuția va fi online, prin Skype, direct în browserul tău de internet și rămâne la alegerea ta dacă dorești să activezi camera video sau nu. Știm că uneori pot apărea situații neprevăzute, așa că ai posibilitatea de a reprograma sau chiar poți anula discuția cu cel puțin 24 de ore înainte. 

Îi poți suna pe consilierii Diagnose.me la 0757.370.370 (luni-vineri, 9.00-17.00) atunci când ai nelămuriri legate de alegerea doctorilor sau programarea discuțiilor. Iar pe noi ne găsești telefonic la 0264.224.224 sau pe e-mail la info@aegon.ro.