Image alt text

Cum funcționează o asigurare de viață și care sunt beneficiile ei

Când ești părinte, devii și mai conștient de nevoia de stabilitate financiară. Un mod de a te pregăti pentru situațiile neprevăzute este acela de a încheia o asigurare de viață cu economisire. Află cum funcționează.

Atunci când închei asigurarea de viață cu economisire este momentul în care alegi perioada pe care vei fi asigurat, stabilești suma pe care vrei să o pui deoparte, dar și situațiile neprevăzute în care vrei să primești sprijin financiar. Pe lângă situația în care tu nu vei mai fi sau îți vei pierde total capacitatea de a munci, poți stabili și alte momente în care să primești susținere financiară. De exemplu, dacă ai un accident și vei fi pus în situația de a fi nevoit să stai în spital sau chiar să treci printr-o operație. Poate fi vorba inclusiv de a primi o sumă de bani pentru perioada în care ești în convalescență. Alegi în care dintre aceste situați vrei să te asiguri și, atunci când treci prin astfel de momente, noi îți vom oferi sprijinul necesar. Trebuie doar să ne anunți și, după ce ne trimiți câteva documente, îți transferăm suma stabilită prin contract care te va ajuta să acoperi o parte dintre costuri.

Pe toată perioada contractului, pe lângă faptul că ești protejat în situațiile neprevăzute, tu și economisești. La fiecare plată pe care o faci, o parte dintre bani merg într-un fond de economisire, iar, la finalul contractului, te vei putea bucura din plin de rezultate. Când vei ajunge la finalul perioadei contractuale, persoana pe care ai ales-o ca beneficiar va primi banii economisiți de tine.

Dacă pe perioada contractului îți vei pierde total capacitatea de a munci, noi vom continua să plătim primele pentru tine și tu vei reuși astfel să îți atinge obiectul stabilit din start. Iar, dacă în perioada în care ești asigurat îți vei pierde viața, familia ta va primi suma de bani stabilită la semnarea asigurării, având astfel un sprijin financiar chiar în momentele cele mai dificile.

Vrei să te asiguri, dar și să economisești pentru cel mic și familia ta? Îți oferim soluții de economisire pentru viitorul copiilor prin asigurările de viață Aegon Fii Sigur și Aegon de Viitor, disponibile în Banca Transilvania, respectiv, în Alpha Bank. Ambele asigurări oferă, dincolo de protecție, și posibilitatea de economisire pe termen lung, iar primele lunare sunt cuprinse între 120 și 500 de lei, pentru Aegon Fii Sigur, respectiv între 160 și 1050 lei, pentru Aegon de Viitor.