Viitorul poate fi plin de surprize. Alege să fii pregătit!

Investește în siguranța ta și a familiei tale!

Cu asigurarea Aegon Fii Sigur beneficiezi de un plan financiar pe termen lung care îți permite atât să economiseşti, cât şi să te protejezi financiar în cazul unor evenimente neprevăzute.

Economisești lunar sume de bani pentru planurile tale viitoare.

Familia ta beneficiază de susţinere financiară, în cazul unor evenimente neprevăzute.

Te poţi proteja suplimentar în caz de accidente nedorite.

Eşti scutit de plata primelor în cazul invalidităţii permanente.

Ce îți oferă asigurarea Aegon Fii Sigur?

1. ECONOMISIRE. Pui deoparte lunar o sumă de bani, timp de mai mulţi ani, pentru obiectivul tău.

2. PROTECŢIE. Familia ta beneficiază de susținere financiară, în cazul unor evenimente neprevăzute.

3. SERVICIU GRATUIT PENTRU SĂNĂTATE. De Aegon Diagnose.me - serviciul online de a doua opinie medicală, pot beneficia asiguratul şi co-asiguratul produsului Aegon Fii Sigur.

4. BENEFICII SUPLIMENTARE
Primeşti, după primul an de contract, o primă trimestrială pentru 3 evenimente importante din viața ta: căsătoria ta, nașterea copilului, prima zi de școală a copilului sau admiterea lui la facultate.
Te bucuri de o creștere de 30% a sumei asigurate pentru asigurările suplimentare, după primii 5 ani de contract, în cazul în care nu ai fost despăgubit în acest interval.

Ce asigurări suplimentare poți adăuga? 

Asigurarea Aegon Fii Sigur include un pachet suplimentar în caz de accident, pe care îl alegi tu. De asemenea, pentru un plus de protecție, poți opta pentru toate pachetele de asigurări suplimentare în cazul unor evenimente neprevăzute.

1. Pachetul 1 oferă sprijin financiar pentru: spitalizare din accident și convalescenţă post-spitalizare după accident.

2. Pachetul 2 oferă sprijin financiar pentru: spitalizare din accident și intervenţie chirurgicală din accident.

3. Pachetul 3 oferă sprijin financiar pentru: deces din accident și invaliditate permanentă din accident.

4. Pachetul 4 oferă sprijin financiar pentru: Spitalizare din accident pentru copil și intervenţie chirurgicală din accident pentru copil.

"Acum 5 ani, când a apărut Ana în viaţa noastră, am ştiut că orice va dori să facă atunci când va fi mare, noi o să îi fim alături. Atunci ne-am interesat de o asigurare de viaţă, gândindu-ne în primul rând să o protejăm pe Ana dacă nouă ni se întâmplă ceva. Am aflat că putem să şi economisim bani în acelaşi timp, pentru că Aegon Fii Sigur ne oferă o sumă garantată la maturitatea contractului, când Ana va intra la facultate." -  Ioana, 35 ani, economist

Asigurarea Aegon Fii Sigur Premium oferă protecție întregii familii:
- 25.000 lei pentru întreaga familie în cazul invalidității permanente a Ioanei și exonerare pentru plata primelor lunare.
17.000 lei în cazul decesul Ioanei din orice cauză şi încă 80.000 lei, dacă acesta se produce din accident, în primul an de asigurare.
480 lei bonus pentru prima zi de şcoală a Anei și până la 66.482 lei bani pentru studii superioare.
- În cazul de accident, Ioana primește: 15.000 lei pentru intervenție chirurgicală și 30 lei/zi în caz de spitalizare.

Știai că?

87%

dintre antreprenori și liber profesioniști

nu cred că vor avea bani pentru un trai decent la pensionare

5%

dintre români

au o asigurare de viață cu plan de economisire pe termen lung

6%

din tinerii sub 29 de ani

au ales deja să beneficieze de un plan de economisire pe termen lung

Surse: Autoritatea de Supraveghere Financiară și studiu Aegon.

Economisește cu Aegon Fii Sigur!

Asigurarea Aegon Fii Sigur îi protejează pe cei dragi în cazul în care ți se întâmplă evenimente neprevăzute, dar îți dă posibilitatea să economisești sume de bani pentru planurile tale și ale familiei tale!

Broșura Aegon Fii Sigur

Vrei să afli mai multe detalii despre asigurarea Aegon Fii Sigur? Care sunt pachetele pe care ți le oferim și ce beneficii concrete îți aduc pachetele de asigurări suplimentare în caz de accident?

Cumpără asigurarea!

Asigurarea Aegon Fii Sigur este disponibilă în toate unitățile Banca Transilvania. Găsește-o pe cea mai apropiată din orașul tău!

Cumpără și alte asigurări Aegon

Fii sigur că diagnosticul și tratamentul tău sunt corecte!

Fără drumuri. Fără săli de așteptare. Online. Simplu și rapid. Cu asigurarea Aegon Diagnose.me beneficiezi de consult medical online, diagnostic plus recomandare de tratamente moderne. Primești raportul medical tradus în limba română și în maxim 7 zile lucrătoare de la transmiterea doucumentelor medicale.

Ai acces în 72 de ore la consultație în cazul unui diagnostic oncologic!

Peste 4.000.000 de români au un membru al familiei care a fost diagnosticat cu cancer. Alege să fii pregătit în cazul unul diagnostic oncologic! Cu asigurarea Optimist beneficiezi de sprijin financiar și ai acces la serivicii oncologice de calitate în clinicile Amethyst.

Alege asigurarea în caz de accidente!

Asigurarea Aegon Smart nu te ferește de accidente. Fie că sunt casnice sau rutiere. Dar îți oferă siguranța că, în cazul unui asemenea eveniment, ai banii necesari pentru a putea face față cheltuielilor de spitalizare sau pentru intervenție chirurgicală.