Pentru planurile de viitor ale fiicei mele, am ales să fiu pregătit

Ai grijă de viitorul tău și al celor dragi!

Cu asigurarea Aegon de Viitor economisești bani și familia ta este protejată financiar în cazul unor evenimente neprevăzute.

Economisești lunar sume de bani pentru planurile tale viitoare.

Familia ta beneficiază de susţinere financiară, în cazul unor evenimente neprevăzute.

Te poţi proteja suplimentar în caz de accidente nedorite.

Eşti scutit de plata primelor în cazul invalidităţii permanente.

Ce îți oferă asigurarea Aegon de Viitor?

1. ECONOMISIRE. Pui deoparte lunar o sumă de bani, timp de mai mulţi ani, pentru viitorul tău și al familiei tale.

2. PROTECŢIE. Familia ta beneficiază de susținere financiară, în cazul unor evenimente neprevăzute. În plus, fiecare pachet include sume suplimentare asigurate în cazul următoarelor evenimente: intervenție chirurgicală din accident și spitalizare din accident.

3. BENEFICII SUPLIMENTARE
Primeşti, după primul an de contract, o primă trimestrială pentru 3 evenimente importante din viața ta: căsătoria ta, nașterea copilului, prima zi de școală a copilului sau admiterea lui la facultate.
Te bucuri de o creștere de 30% a sumei asigurate pentru asigurările suplimentare, după primii 5 ani de contract, în cazul în care nu ai fost despăgubit în acest interval.

Ce asigurări suplimentare poți adăuga? 

Asigurarea Aegon de Viitor include deja protecția în caz de accident pentru asigurat. Dar, poți opta pentru protecție suplimentară în caz de accident pentru copilul tău.

Pachetul protecție copil minor include sprijin financiar pentru familia în caz de: spitalizare copil ca urmare a unui accident și intervenție chirurgicală pentru copil în urma unui accident.

"Anul acesta, Maria a împlinit 5 ani. Încă din prima zi când a apărut în viața noastră, eu și Ioana am știut că viitorul ei este viitorul nostru. Și că vom face totul pentru a o proteja și susține, orice și-ar dori să facă în viitor. De aceea, am ales asigurarea de viață Aegon de Viitor care ne permite să punem bani de-o parte. Iar dacă ceva neprevăzut mi se întâmplă mie, Maria și Ioana vor fi protejate financiar." - Adrian, 35 ani, antreprenor

Asigurarea Aegon de Viitor Premium oferă protecție întregii familii:
- 25.000 lei în cazul decesul lui Adrian din orice cauză.
480 lei bonus pentru prima zi de şcoală a Mariei și până la 104.234 lei bani pentru studii superioare.
- În cazul de accident, Adrian primește: 12.000 lei pentru intervenție chirurgicală și 40 lei/zi în caz de spitalizare.
- În cazul de accident, fiica lui Adrian primește: 3.000 lei pentru intervenție chirurgicală și 30 lei/zi în caz de spitalizare.

Știai că?

87%

dintre antreprenori și liber profesioniști

nu cred că vor avea bani pentru un trai decent la pensionare

5%

dintre români

au o asigurare de viață cu plan de economisire pe termen lung

6%

din tinerii sub 29 de ani

au ales deja să beneficieze de un plan de economisire pe termen lung

Surse: Autoritatea de Supraveghere Financiară și studiu Aegon.

Economisește cu Aegon de Viitor!

Asigurarea Aegon de Viitor oferă protecție financiară celor dragi în cazul în care apare un eveniment neprevăzut, dar îți dă posibilitatea să economisești sume de bani pentru planurile de viitor!

Cumpără asigurarea!

Asigurarea Aegon de Viitor este disponibilă în toate unitățile Alpha Bank. Găsește-o pe cea mai apropiată din orașul tău!

Cumpără și alte asigurări Aegon

Fii sigur că diagnosticul și tratamentul tău sunt corecte!

Fără drumuri. Fără săli de așteptare. Online. Simplu și rapid. Cu asigurarea Aegon Diagnose.me beneficiezi de consult medical online, diagnostic plus recomandare de tratamente moderne. Primești raportul medical tradus în limba română și în maxim 7 zile lucrătoare de la transmiterea doucumentelor medicale.

Ai acces în 72 de ore la consultație în cazul unui diagnostic oncologic!

Peste 4.000.000 de români au un membru al familiei care a fost diagnosticat cu cancer. Alege să fii pregătit în cazul unul diagnostic oncologic! Cu asigurarea Optimist beneficiezi de sprijin financiar și ai acces la serivicii oncologice de calitate în clinicile Amethyst.

Primești sprijin financiar în caz de spitalizare din accident sau boală

În caz că se întâmplă ceva neprevăzut și echilibrul vieții tale se clatină, e bine să ai un plan de rezervă care să te ajute să îți regăsești stabilitatea. Cu asigurarea Fii Precaut beneficiezi de sprijin financiar de până la 24.000 de lei/an în caz de spitalizare din accident sau din boală, inclusiv COVID 19. În plus, poți avea grijă de ai tăi și după ce nu mai ești.