În fiecare zi, persoane dragi duc o luptă continuă cu cancerul

Alege asigurarea oncologică Optimist!

Cu asigurarea Optimist beneficiezi de sprijin financiar în cazul în care ești diagnosticat cu cancer și ai acces rapid la servicii medicale de top în clinicile oncologice private Amethyst din Cluj-Napoca, Timișoara, Alba-Iulia și București.

Cine se poate asigura?

Persoanele cu vârste cuprinse între 18 ani și 64 de ani, care nu au un diagnostic oncologic la momentul încheierii asigurării. Asigurarea poate fi folosită doar pentru afecţiuni grave diagnosticate după 90 de zile de la data semnării contractului de asigurare, în primul an de contract. Începând cu anul al doilea, nu mai există perioadă de aşteptare de 90 de zile.

Ce beneficii îți oferă asigurarea?

Sprijin financiar în cazul unui diagnostic oncologic

Programare în maximum 72 de ore la prima consultație

Echipa multidisciplinară: medici, psihologi, nutriționiști

Tratament în clinicile private oncologice Amethyst

Pachete asigurare Optimist

Optimist White

Sprijin financiar: 10.000 de lei.
Pacienții au acces gratuit la servicii medicale în clinicile private Amethyst dacă sunt asigurați în Sistemul Național de Asigurări de Sănătate.

Preț: 200 de lei/an.

Întreabă-ți brokerul

Optimist Green

Sprijin financiar: 20.000 de lei.
Pacienții au acces gratuit la servicii medicale în clinicile private Amethyst dacă sunt asigurați în Sistemul Național de Asigurări de Sănătate.

Preț: 275 de lei/an.

Întreabă-ți brokerul

Optimist Blue

Sprijin financiar: 30.000 de lei.
Pacienții au acces gratuit la servicii medicale în clinicile private Amethyst dacă sunt asigurați în Sistemul Național de Asigurări de Sănătate.

Preț: 350 de lei/an.

Întreabă-ți brokerul

La ce servicii medicale ai acces în clinicile Amethyst? 

Pacienții au acces gratuit la servicii medicale în clinicile private Amethyst dacă sunt asigurați în Sistemul Național de Asigurări de Sănătate:

• Programare în maximum 72 de ore la prima consultație, fără liste de așteptare.
• Consultații oferite de o echipă multidisciplinară de medici specialiști.
• Acces la tehnologie medicală de ultimă generațieîn condiții superioare de confort.
• Consultații de nutriție și ședințe de consiliere psihologică.

"La Amethyst am ajuns după aproximativ 6 luni de la diagnosticul de cancer de pancreas al tatălui meu, cel mai dureros tip de cancer. Dincolo de calitatea serviciilor, respectarea programărilor sau personalul foarte amabil și atent, ce a contat cu adevărat la centrul de radioterapie a fost adevărul. Acolo am primit pentru prima dată adevărul în față - un lucru care se întâmplă foarte rar pentru că doctorii au tendința fie de a te evita, fie de a-ți spune o parte din adevăr pentru a nu te lăsa să îți pierzi speranța.

La Amethyst alături de doctorul Kacso am aflat prima dată ce urmează cu adevărat pentru tatăl meu, cum arată evoluția bolii și ce putem face pentru a scădea durerile. În clipe precum acelea, când știi că mai ai puțin de trăit și nu știi cum evoluează acel corp străin din tine, ce contează cel mai mult este exact adevărul. "

Mădălina Hodorog - fiica unui pacient Amethyst

De unde poți cumpăra asigurarea?

Asigurarea oncologică Optimist este disponibilă prin companiile de brokeraj partenere Aegon. Întreabă-ți brokerul despre asigurare și include unul dintre pachetele Optimist în planul tău de prevenție!

Sprijinul financiar pe care îl oferă asigurarea te poate ajuta să faci față mai bine cheltuielilor pe care un diagnostic oncologic le implică.

 

Broșura Optimist

Vrei să afli mai multe detalii despre pachetele Optimist? Sau cum poți beneficia concret de sprijin financiar și servicii medicale în clinicile Amethyst în cazul unui diagnostic oncologic?

Știai că?

5.000 lei/lună

pot fi costurile asociate cancerului

și includ cheltuieli de transport, cazare, alimentație și medicamente

4.000.000

de români

au un membru al familiei care a fost sau este diagnosticat cu cancer

220

de persoane

primesc un diagnostic de cancer în fiecare zi în România

Surse: Date colectate de Aegon România, Federația Asociația Bolnavilor de Cancer din România, iulie 2019.

Cumpără și alte asigurări Aegon

Fii sigur că diagnosticul și tratamentul tău sunt corecte!

Cu asigurarea Aegon Diagnose.me beneficiezi de consult medical online, diagnostic plus recomandare de tratamente moderne. Primești raportul medical tradus în limba română și în maxim 7 zile lucrătoare de la transmiterea doucumentelor medicale.

Primești sprijin financiar în caz de spitalizare din accident sau boală

În caz că se întâmplă ceva neprevăzut și echilibrul vieții tale se clatină, e bine să ai un plan de rezervă care să te ajute să îți regăsești stabilitatea. Cu asigurarea Fii Precaut beneficiezi de sprijin financiar de până la 24.000 de lei/an în caz de spitalizare din accident sau din boală, inclusiv COVID 19. În plus, poți avea grijă de ai tăi și după ce nu mai ești.