Path:

  • Termeni si Conditii

Termeni si Conditii


Aegon Towarzystwo Ubezpieczeń na Życie S.A. Varsovia-Sucursala Floresti

Conditii de utilizare a www.aegon.ro

Acest site a fost dezvoltat de Aegon pentru a constitui o sursa generala de informare. Prin accesarea acestui site utilizatorii consimt sa respecte Termenii si Conditiile de utilizare fara restrictii sau alte pretentii.

Disclaimer

Informatiile furnizate si serviciile descrise pe www.aegon.ro sunt proprietatea exclusiva a Aegon si sunt protejate prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al Aegon. Aegon isi rezerva toate drepturile cu privire la cele de mai sus si isi va exercita la nevoie aceste drepturi in limitele permise de legislatia in vigoare la momentul respectiv.

Limitarea responsabilitatii

Desi Aegon depune eforturi pentru a prezenta utilizatorilor informatii exacte si actuale, uneori pot interveni erori sau omisiuni. In conformitate cu legislatia aplicabila, Aegon nu ofera nicio garantie privind acuratetea continutului de pe acest site. In nicio imprejurare, Aegon nu va raspunde pentru nicio paguba (directa sau indirecta) adusa tie sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde - de catre tine sau alta persoana - sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intârzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari.
Acest site poate contine trimiteri catre alte site-uri care nu apartin de Aegon. Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor. Aegon nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Aspecte legale

Nu ai obligatia de a furniza niciun fel de date cu caracter personal catre Aegon, iar refuzul de a furniza asemenea date nu va avea nicio consecinta legala, va impiedica doar trimiterea formularului.
Informatiile cu caracter personal pe care le inregistrezi pe acest site sunt destinate exclusiv utilizarii de catre Aegon si vor fi divulgate numai catre angajatii, prestatorii de servicii de studii de piata cu care societatea a incheiat contracte de colaborare, partenerii contractuali ai Aegon precum si alte persoane fizice si/sau juridice care prelucreaza date cu caracter personal in numele Aegon, consultantii legali ai societatii, catre alte companii din acelasi grup din care face parte Aegon, catre autoritatile judecatoresti si autoritatile publice la cererea acestora atunci când exista temei legal si in conditiile reglementate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal.
Niciunul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta, cu atat mai mult ele nu se constituie ca o oferta de vanzare-cumparare a vreunui serviciu de asigurare.

Modificari ale acestui site

Aegon isi rezerva dreptul de a modifica oricand cadrul si conditiile de utilizare ale acestui site fara a fi necesara o notificare prelabila. Iti recomandam sa recitesti aceasta sectiune a site-ului in mod regulat, iar utilizarea acestui site va constitui dovada ca ai fost de acord cu modificarile survenite.