Path:

Comunicarea contractuală pe e-mail

Pentru a ajuta la limitarea răspândirii noului coronavirus vom trimite în perioada următoare comunicările contractuale pe e-mail. Este chiar mai simplu decât comunicarea prin poștă și limităm, astfel, interacțiunea socială.

Vom mai trimite comunicările contractuale prin poștă doar dacă ai menționat în mod expres că nu vrei să le primești pe e-mail. Dacă însă situația națională nu va mai permite expedierea prin poștă, atunci vom continua comunicarea contractuală cu tine pe e-mail.

Înregistrează-ți adresa

De aceea, dacă nu ne-ai oferit până acum o adresă de e-mail, este important să ne-o trimiți pentru a o înregistra în sistemul nostru. Sună-ne la 0264.224.224 de luni până vineri, între 09.00 și 17.00.

Iată câteva exemple de comunicări contractuale pe care le poți primi pe e-mail 

• Scrisoarea aniversară – o primești o dată de an de la noi, în preajma datei când ai cumpărat asigurarea și conține detalii la zi despre asigurarea ta.
• Modificări contractuale – diverse opțiuni pe care le poți modifica la aniversarea contractului de asigurare: modificări ale pachetului de asigurare, frecvența de plată, contractantul, acceptul sau refuzul indexării.
• Scrisori cu ocazia maturității contractului și a despăgubirilor.
• Reamintiri de plată sau informări despre expirarea perioadei de grație.  

Îți dorim să fii în siguranţă, sănătos şi prevăzător.