Path:

Ce spun clienţii noştri

Una dintre principalele temeri ale românilor legate de companiile de asigurări este că nu vor fi despăgubiţi. Tocmai de aceea, am decis să vă prezentăm câteva dintre poveştile clienţilor noştri.

"Am avut o altă aşteptare, că voi veni la Aegon şi că o să mi se mai ceară foarte multe documente, că va fi un stres foarte mare, că singură nu mă voi descurca ca să îmi primesc bănuţii pe asigurarea soţului, dar, când am ajuns aici, am rămas foarte plăcut surprinsă.", a mărturisit Nicoleta Feşnic, beneficiar al unei asigurări de viaţă. 

Află în cât timp a fost despăgubită Nicoleta: 

Suntem parteneri pe termen lung pentru clienţii noştri, pentru că asigurările de viaţă cu economisire sunt instrumente financiare dedicate celor care vor să pună bani deoparte pentru obiective importante cum sunt economisirea pentru studiile copilului, pentru pensie sau pentru siguranţă financiară. 

Iată ce spune Mara Damian, clientă Aegon, dar şi avocat şi mamă a doi copii. Ea ne-a oferit un testimonial despre motivele care au determinat-o să încheie o asigurare de viaţă: