Path:

Aegon Privilege

Solutie unica pe piata din Romania, Aegon Privilege permite acces la cele mai prestigioase fonduri de investitii din lume, din piete si industrii cu sanse sporite de profitabilitate.

Acest produs nu mai este disponibil spre vanzare. Informatiile de mai jos sunt oferite pentru clientii care au deja incheiata o astfel de asigurare.

Ce este Aegon Privilege

Aegon Privilege este un produs de asigurare de viata cu prima unica ce combina protectia unei asigurari de viata cu plasamente in programe de investitii de prestigiu mondial. Prin intermediul sau iti asiguri familia pentru acele situatii in care nu ii vei mai putea sustine financiar, dar si investesti, pentru ca in viitor sa te bucuri de profit pe masura investitiei tale.

Pentru componenta de investitie, vei avea de ales dintre diverse programe care plaseaza 100% din prima platita de tine intr-unul din Fondurile de investitii la care avem acces. Portofoliul din care poti alege include nume de prestigiu plecum Blackrock, Credit Swiss, Allianz, Schroeder, Fidelity sau Franklin Templeton.

Ce iti ofera Aegon Privilege

  • Control - iti poti crea o strategie personala de investitii cu acces la fondurile de investitii ale unor companii mondiale de top
  • Performanta - 100% din prima se investeste, iar transferurile intre fonduri sunt gratuite
  • Flexibilitate - iti poti accesa 24/7 contul prin intermediul platformei web-client
  • Siguranta - beneficiezi de protectie in caz de deces, cu posibilitatea de a indica orice persoana ca beneficiar.

24Aegon.ro

 

 

Afla in orice moment ce se intampla cu banii tai!

Acceseaza 24Aegon.ro

your aegon