Path:

  • Educaţie financiară

Educaţie financiară

Aegon Romania

Filters applied

Comunicate

august 10, 2020

Cine are cel mai mult nevoie de o asigurare de viață?

Oricare dintre noi, fie că suntem singuri sau avem o familie, copii sau rude în întreținere, avem nevoie de o asigurare de viață.

Citeste mai mult


august 1, 2020

Ce să iei în considerare atunci când îți faci o asigurare de viață

Vrei să închei o asigurare de viață pentru a putea fi protejat și pentru a economisi pentru viitorul copilului? Iată ce să iei în considerare înainte de a încheia contractul.

Citeste mai mult


iulie 30, 2020

Cum funcționează o asigurare de viață?

Când ești părinte, devii și mai conștient de nevoia de stabilitate financiară. Un mod de a te pregăti pentru situațiile neprevăzute este acela de a încheia o asigurare de viață cu economisire. Află cum funcționează.

Citeste mai mult


iulie 29, 2020

Cum învățăm copiii să economisească

Niciodată nu este prea devreme să începem să introducem în viaţa copiilor noştri ideea de a economisi. În funcţie de vârsta lor, putem începe, pas cu pas, să le prezentăm diferite moduri de a pune bani deoparte pentru obiectele dorite.

Citeste mai mult


iulie 29, 2020

Ce este o asigurare de viață?

Asigurarea de viață este un mod prin care te protejezi pe tine, dar și pe cei dragi ție, din punct de vedere financiar, în fața unor situații neprevăzute.

Citeste mai mult


iulie 22, 2020

Intră în Academia părinților Aegon

Aegon pune educația financiară a copiilor și a părinților pe primul loc prin proiectul „Academia părinților Aegon”.

Citeste mai mult


iulie 20, 2020

Valoarea monedelor și valoarea lucrurilor

Educaţia financiară este unul dintre acei pași bine calculați pe care un părinte îi face în educația copilului său pentru ca acesta să devină un adult echilibrat. Iată un joc financiar recomandat de Academia Părinților Aegon.

Citeste mai mult


iunie 19, 2020

Cum să câștig bani- Standul cu limonadă -

Vrei să îți înveți copilul valoarea banilor prin a înțelege că este nevoie de muncă pentru a-i obține? Academia Părinților Aegon îți propune să încerci modalitatea „standul cu limonadă”.

Citeste mai mult


iunie 1, 2020

Cum îmi gestionez banii pe care îi am

Majoritatea ne învățăm copiii să își strângă bani. Le cumpărăm o pușculiță, îi impulsionăm să își adune monede și bancnote, fie în urma câștigării lor din activități casnice pentru care îi remunerăm, fie că sunt primiţi cadou.

Citeste mai mult


aprilie 30, 2020

Cum să înveți copilul principalele monede prin joc

Suntem acasă, dar putem călători în jurul lumii luând cu noi un atlas, o carte de povești care să ne plaseze într-un context geografic și de acolo putem explora alături de copii variate teme de discuție.

Citeste mai mult

Show more