Path:

Cancerul de col uterin. Diagnostic și tratament

august 2, 2020

Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, în fiecare an, în România, peste 4000 de femei sunt diagnosticate cu cancer de col uterin și aproape 2000 pierd lupta cu această boală.

Dr. Carmen Bodale, medic primar oncologie medicala, și dr. Cătălin Iacob, medic primar radioterapie si medic specialist oncologie, din echipa clinicilor private Amethyst, au abordat acest subiect în cadrul unei emisiuni medicale. 

Clinicile Amethyst, în care îşi desfăşoară activitatea acești medici, sunt cele împreună cu care Aegon România a creat asigurarea Optimist. Este vorba despre o asigurare care oferă, în cazul diagnosticării cu orice tip de cancer, un sprijin financiar cuprins între 5000 şi 30.000 de lei destinat să acopere nevoile imediate ale asiguratului, plus acces rapid la tratament specializat în clinicile Amethyst.

cancer de col uterin, asigurarea Optimist, asigurare pentru cancer, asigurare pentru sanatate, Aegon Romania

Cum funcţionează asigurarea Optimist

Cu ajutorul acestei asigurări, în maximum 72 de ore de la transmiterea tuturor documentelor, pacientul va fi programat la o consultaţie cu un medic oncolog din cadrul clinicilor Amethyst. În plus, în cadrul acestor clinici, fiecare caz este analizat de o comisie oncologică în care participă medici din centru, radioterapeuţi, diagnosticieni etc şi care ţin legătură constant cu medicul care a pun diagnosticul iniţial.

Asigurarea Optimist costă între 135 de lei şi 350 lei pe an. Află mai multe detalii și asigură-te rapid și simplu pe www.aegonmarket.ro sau întreabă-ți brokerul. Găsești asigurarea Optimist la partenerii noștri: Inter Broker, Campion Broker, Safety Broker, Transilvania Broker și Millenium Broker.