Clienţii încep să prefere administrarea şi plata online a asigurărilor

august 14, 2019

Numărul de utilizatori ai platformei online dedicată clienţilor companiei de asigurari Aegon România, www.24Aegon.ro, a crescut cu 30% în primele şapte luni ale acestui an.

Creşterea numărului de utilizatori a fost una constantă, în medie de 400 de clienţi pe lună.

Platforma oferă clienţilor Aegon acces rapid la informaţii legate de asigurarea lor de viaţă. Pe 24Aegon.ro ei pot găsi detalii despre asigurările lor cum ar fi: evenimentele și sumele asigurate, valoarea și statusul primelor, perioada contractuală, beneficiarii, documentele utile în procesul de despăgubire și condițiile de asigurare, dar şi informaţii despre bonusurile și campaniile de care beneficiază. În plus, prin intermediul acestei platforme, clienţii îşi pot plăti prima lunară de asigurare rapid, fără drumuri inutile la bancă.

De unde provin clienţii care folosesc 24Aegon.ro

Majoritatea clienţilor Aegon care au decis să îşi administreze şi să îşi plătească online asigurările provin din capitală, care este urmată de Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Braşov, Constanţa şi Oradea. De asemenea, o parte dintre cei care au ales să folosească această platformă sunt români care locuiesc în străinătate. Este vorba despre ţări precum Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Italia, Germania şi Spania.

Gradul de mulţumire al utilizatorilor 24Aegon.ro

În ceea ce priveşte gradul de mulţumire al clienţilor care utilizează www.24Aegon.ro, din studiu NPS realizat în anul 2018 de către companie, a reieşit faptul că 54,2 % dintre utilizatorii platformei au dat nota 10 la întrebarea Cât de mulțumiți sunteți de 24Aegon?, iar 26.2% au dat nota 9. În plus, 39% dintre utilizatori apreciază informațiile oferite într-un limbaj accesibil, iar 26% apreciază ușurința în utilizare.

Iată ce au declarat doi dintre utilizatorii platformei:

 "Informația oferită este clară, la fel și unitățile de fond pe care le dețin. Ar fi util să pot vedea și data achiziției. Am făcut și plăți, a fost ușor și clar. Una peste alta, a fost o experiență bună."

 "Setarea contului a fost simplă și am acces la toate informațiile de care am nevoie."

Eşti client Aegon şi vrei să ai mai mult timp liber pentru tine şi pentru ceea ce iubeşti să faci? Activează-ţi acum un cont pe platforma www.24aegon.ro şi bucură-te de orele câştigate. Află mai multe detalii despre cum îţi poţi activa contul de aici.