Path:

Alături de Aegon, faci bine!

noiembrie 1, 2019

Atunci când vine vorba despre cancer, pentru fiecare dintre noi este dificil să începem o discuţie pe această temă sau poate chiar să îi rostim numele.

asigurarea Optimist, asigurare in caz de cancer, incidenta cancerului in Romania, Alaturi de Aegon, faci bine

Însă, din nefericire, această boală este din ce în ce mai prezentă în viaţa noastră, iar cifrele statistice cresc şi atunci când este vorba despre un astfel de diagnostic în rândul copiilor. La începutul anului 2019, în România, erau în jur de 5000 de copii care au primit un diagnostic oncologic, iar, în medie, aproximativ 400-500 de noi cazuri sunt diagnosticate anual.

Sub sloganul "Alături de Aegon, faci bine!", am decis să ne alăturăm proiectului MagiCamp. Astfel, din fiecare asigurare Optimist vândută ajutăm copiii bolnavi de cancer care fac parte din acest proiect.

MagiCamp organizează tabere pentru copiii bolnavi de cancer, iar, până acum, peste 1000 de copii au participat la activităţile organizate.

"Copiii din MagiCamp, deşi sunt nişte copii obişnuiţi, au trecut printr-o experienţă cu care nimeni nu ar trebui să se obişnuiască niciodată. Trăiesc cu un musafir nepoftit care le-a invadat corpul, le-a invadat viaţa şi, chiar dacă au reuşit să îl dea la o parte, stau tot timpul la pândă, dacă se întoarce. Ce a reuşit să facă Aegon? A reuşit ca, pentru câteva zile, aceşti copii să scoată din vocabular cuvântul cancer şi să îl înlocuiască cu energie, entuziasm, speranţă, bucurie, viaţă la înălţime, viaţă. Mulţumim, Aegon.", a subliniat Melania Medeleanu, fondator MagiCamp.


Despre asigurarea Optimist

Asigurarea Optimist a fost creată în colaborare cu clinicile private de radioterapie Amethyst și oferă, în cazul diagnosticării cu orice tip de cancer, un sprijin financiar cuprins între 5.000 şi 30.000 de lei destinat să acopere nevoile imediate ale clienților noştri, plus acces rapid la tratament specializat în clinicile Amethyst.

Cu ajutorul acestei asigurări, în maximum 72 de ore de la transmiterea tuturor documentelor, pacientul va fi programat la o consultaţie cu un medic oncolog din cadrul clinicilor Amethyst.

Asigurarea Optimist costă între 135 şi 350 lei pe an și este distribuită prin intermediul brokerilor de asigurări care sunt parteneri ai Aegon România: Campion Broker, Safety Broker, Inter Broker, Zurich Broker şi Transilvania Broker.