Path:

  • Aegon România şi Alpha Bank lansează campania “Tu cum investeşti alocaţia copilului tău?”

Aegon România şi Alpha Bank lansează campania “Tu cum investeşti alocaţia copilului tău?”

iulie 4, 2019

Sub titlul “Tu cum investeşti alocaţia copilului tău?”, campania lansată de Aegon România alături de Alpha Bank pune accentul pe asigurarea de viaţă ca variantă de investiţie durabilă pentru viitorul copilului.

Campania se desfăşoară în perioada 1 iulie-30 septembrie 2019 şi se adresează părinţilor care încasează lunar alocaţia într-un cont deschis la Alpha Bank.

În această perioadă, cei doi organizatori pun la bătaie 2 premii constând în vouchere de vacanţă în valoare de 500 de euro fiecare, care vor fi oferite prin tragere la sorţi, pentru cei care încheie o asigurare de viaţă Aegon de Viitor, în perioada menţionată. Puteţi consulta regulamentul campaniei aici. 


Cât este alocaţia lunară pentru copiiSumele pe care le primesc copiii şi tinerii de la stat până la împlinirea vârstei de 18 ani au fost majorate începând cu 1 aprilie 2019. Astfel, alocaţia de stat pentru copiii de până la doi ani a crescut la 300 de lei pe lună, de la 200 de lei, iar cea pentru copiii mai mari de 2 ani a ajuns la 150 de lei pe lună, de la 84 de lei.


Care este costul lunar al unei asigurări de viaţăProdusul oferit de către Aegon România prin intermediul Alpha Bank este asigurarea de viaţă cu componentă de economisire, Aegon de Viitor. Este, practic, un produs care, dincolo de faptul că te ajută să fii disciplinat în economisirea pe termen lung, îţi oferă şi sprijin financiar în situaţiile neprevăzute.

Această asigurare de viaţă este disponibilă în două variante. Valoarea minimă a primei lunare pentru varianta Plus a acestei asigurări este de 160 de lei pe lună, cu 10 lei mai mare faţă de valoarea alocaţiei lunare pentru copii. Pentru părinţii care reuşesc să economisească o sumă mai mare pe lună există varianta Premium a asigurării, a cărei primă lunară este de 260 lei. Puteţi afla mai multe detalii despre această asigurare de aici sau puteţi întreba direct în cea mai apropiată agenţie Alpha Bank.