Pentru al doilea an consecutiv, Aegon România primește Consumer Choice Award

februarie 14, 2020

Compania de asigurări de viață Aegon România a fost ales cel mai de încredere brand din categoria ”Companii de asigurări”, conform studiului independent Consumer Choice Award, realizat de către compania de cercetare More-Netquest Group

Consumer Choice Award măsoară nivelul de satisfacție și acceptabilitate pe care brandurile din diverse domenii de activitate îl au în rândul consumatorilor.
Brandurile au fost examinate ținându-se cont de mai mulți factori: calitatea pe piață, diferențierea față de alte mărci din categorie, inovarea față de alte mărci din categorie, credibilitatea pe piață, satisfacția globală față de alte mărci din categorie, intenția de a cumpăra sau recomandarea în categorie.

Suntem onorați să primim acest premiu pentru al doilea an consecutiv. Credem că este un mesaj că ne îndreptăm în direcția bună și că eforturile noastre de a consolida brandul, de a comunica mai mult cu clienții noștri și de a le oferi o experiență la nivelul așteptărilor sunt răsplătite. Ne bucurăm foarte mult că munca noastră este recunoscută și că publicul apreciază asigurările noastre." a explicat Sînziana Maioreanu, CEO al Aegon România.

Cercetarea s-a desfășurat în intervalul 12 – 31 ianuarie 2020 și a inclus 1.781 de interviuri reprezentative pentru grupuri țintă de femei și bărbați care locuiesc în România, cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani. Din punct de vedere al repartizării pe sexe și grupe de vârste, eșantionul pe care s-a desfășurat studiul a cuprins un procent de 48% bărbați și 52% femei. Ca vârstă, eșantionul a fost reprezentat de 38% respondenți cu vârsta între 18 și 30 de ani, 47% cu vârsta între 31 și 50 de ani și 15% cu vârstă mai mare de 50 de ani.

Conform clasamentului întocmit de Consumer Choice, Aegon România a ocupat prima poziție în categoria companiilor de asigurări de viață, cu un scor global de 7,6 . Printre brandurile premiate la nivel local de către Consumer Choice în 2020 în alte categorii se află: Raiffeisen Bank, Telekom, Fairy, Persil, Medicover, Samsung, Electrolux, Aldis.

Premiile Consumer Choice sunt decernate anual, în Portugalia, Polonia, Spania și România și acoperă industrii diverse (FMCG, produse de mobilier, echipamente etc.), comerț (specializat și nespecializat, canale moderne sau tradiționale), precum și diferite tipuri de servicii profesionale (bănci, companii de asigurări, comunicații, transport, divertisment etc.).