Path:

Vă mulțumim pentru feedback

Peste 2000 de clienți ne-au oferit feedback despre experiența cu noi, în cadrul unui studiu realizat la finalul anului trecut.

Pentru asta suntem recunoscători tuturor clienților alături de care am pornit în construirea unui viitor financiar mai sigur. Credem că doar prin feedback, schimburi de păreri și idei putem avansa și putem oferi produse și servicii din ce în ce mai bune. Mulțumim!

Ne-am bucurat să aflăm că apreciați:
  • 24Aegon.ro – platforma unde sunt prezentate toate detalii legate de asigurările pe care le detineți. Simplu, online, 24/7.
  • Serviciile noastre de Call Center – ne găsiți la 0264.224.224, de luni până vineri, între orele 9.00 și 17.00 și pe info@aegon.ro
  • Comunicarea transparentă și promptă

Cum intregrăm feedback-ul în planurile acestui an

Știm că industria financiară nu este una foarte ușor de înțeles. Și știm că a-ți cumpăra o asigurare de viață este ceva mai complex decât a-ți cumpăra o haină, de exemplu.

Asta pentru că presupune să ne proiectăm peste 15, 20 sau 30 de ani. Când nevoile s-ar putea să fie altele, când poate vom avea o problemă de sănătate, vom dori să păstrăm același stil de viață ca acum sau să ne ajutăm copiii cu o sumă de bani. Și știm că nu ne stă neapărat în fire să ne gândim la aceste lucruri.

În plus, cumpărarea unei asigurări de viață implică analiza mai multor informații, factorii de care trebuie să ținem cont sunt mai mulți, iar legislația este mai complexă decât în cazul altor industrii. 

În acest context, știm că limbajul pe care îl folosim uneori este mai tehnic și că aceasta este una dintre temele la care doriți să lucrăm. Și deja am integrat acest feedback în munca noastră:

  • am făcut un redesign al scrisorilor anuale prin care vă informăm despre statusul asigurării, astfel încât informațiile să fie simple și ușor de scanat;
  • am construit platforma 24Aegon, locul unde vă sunt accesibile toate informațiile despre asigurarea deținută, simplu, online, 24/7.

Simplificarea, comunicarea constantă și clară și accesul digital la informație sunt obiective pe care le vom urmări și în acest an. Veți auzi, așadar, de noi mai des, mai ales online.


Pentru orice întrebări, sugestii, feedback, ne găsiți la 0264.224.224, de luni până vineri, între orele 9.00 și 17.00, pe info@aegon.ro sau ne puteți lăsa un mesaj direct în acest formular online

Aegon este brandul preferat de români în categoria „Companii de asigurări"