Path:

  • Comunicate de presa

Comunicate de presa

Aegon Romania

Filters applied

Comunicate

octombrie 21, 2019

Sănătatea, la fel de importantă ca şi bunăstarea la pensie

În timp ce, în trecut, atingerea unei vârste înaintate era rezervată unui număr mic de oameni norocoși, astăzi marea majoritate a oamenilor ajung la vârste care o depășesc cu mult pe cea tradițională de pensionare.

Citeste mai mult


octombrie 18, 2019

6 lucruri de care să ţii cont pentru a călători mai ieftin

Cu toţii iubim să călătorim. Ce ar fi dacă ai reuşi să vizitezi mai multe locuri aflate în bucket list-ul tău, cu un buget rezonabil?

Citeste mai mult


octombrie 16, 2019

Cum să te pregăteşti financiar pentru pensie

Pensie. Un cuvânt atât de simplu, care, însă, aduce cu sine o serie de întrebări şi de griji, în special de ordin financiar.

Citeste mai mult


octombrie 9, 2019

Bancnote şi personalităţi

Nicolae Iorga, George Enescu, Nicolae Grigorescu, Aurel Vlaicu, I.L. Caragiale, Lucian Blaga şi Mihai Eminescu sunt personalităţile care apar pe bancnotele româneşti în circulaţie.

Citeste mai mult


octombrie 7, 2019

Cum le explicăm copiilor importanţa bugetului

Credeţi că, dacă atunci când am fost copii am fi fost familiarizaţi cu termenii legaţi de economisire, acum am fi nişte adulţi mai chibzuiţi? Acum o putem face noi pentru copiii noştri, pentru un viitor financiar mai sigur.

Citeste mai mult


octombrie 2, 2019

Aegon Diagnose.me: Intervenţie chirurgicală evitată în ultimul moment

În primele zece luni ale acestui an, aproximativ 8000 de români au ales Aegon Diagnose.me, serviciul de a doua opinie medicală. O parte dintre ei au cerut părerea medicilor din străinătate la care au acces cu ajutorul acestui serviciu.

Citeste mai mult


septembrie 25, 2019

Un părinte poate acumula peste 52.000 de lei, prin economisirea alocației copilului timp de 18 ani

În prezent, populația cu vârsta cuprinsă între 0 și 18 ani se ridică la 2.838.532, conform unei informări recente a Institutului Național de Statistică.

Citeste mai mult


septembrie 24, 2019

Cum învățăm copiii să economisească

Niciodată nu este prea devreme să începem să introducem în viaţa copiilor noştri ideea de a economisi. În funcţie de vârsta lor, putem începe, pas cu pas, să le prezentăm diferite moduri de a pune bani deoparte pentru obiectele dorite.

Citeste mai mult


septembrie 18, 2019

Cum îmi gestionez banii pe care îi am

Majoritatea noastră ne învățăm copiii să își strângă bani. Le cumpărăm o pușculiță, îi impulsionăm să își adune monede și bancnote, fie în urma câștigării lor din activități casnice pentru care îi remunerăm, fie că sunt primiţi cadou.

Citeste mai mult


septembrie 13, 2019

Oncolog cu experienţă internaţională, în slujba pacienţilor români

Prof.Dr.Christian Chiricuţă, directorul medical al centrului privat de radioterapie Amethyst, este fiul renumitului profesor Ion Chiricuţă, medic oncolog, care a condus din 1958 Institutul Oncologic din Cluj-Napoca.

Citeste mai mult

Show more