Path:

  • Comunicate de presa

Comunicate de presa

Aegon Romania

Filters applied

Comunicate

august 14, 2019

Clienţii încep să prefere administrarea şi plata online a asigurărilor

Numărul de utilizatori ai platformei online dedicată clienţilor companiei de asigurari Aegon România, www.24Aegon.ro, a crescut cu 24% în primele şapte luni ale acestui an, ajungând la peste 9400.

Citeste mai mult


august 12, 2019

Lard Friese îl va succeda pe Alex Wynaendts în funcţia de CEO al Aegon

Aegon anunţă că reprezentanţii Consiliului de Supraveghere intenţionează să propună numirea lui Lard Friese în funcţia de CEO în faţa Adunării generale anuale a acţionarilor.

Citeste mai mult


august 8, 2019

Cum să câștig bani- Standul cu limonadă -

Continuăm campania "Educaţie financiară prin joc pentru un viitor sigur" cu un articol menit să ajute părinţii să le explice copiilor valoarea banilor şi să îi determine să îi obţină în urma unei activităţi: vânzarea de limonadă.

Citeste mai mult


august 5, 2019

Erik Ranschaert, director medical Diagnose.me: "Am avut chiar multe cazuri în care pacientul a fost diagnosticat sau tratat total greşit"

Prof.Dr.Erik Ranschaert, directorul medical Diagnose.me, ne-a oferit un interviu despre situaţiile în care pacienţii decid să ceară o a doua opinie medicală,despre care sunt specialiştii la care apelează şi despre rezultatele obţinute.

Citeste mai mult


iulie 29, 2019

Cum să te asiguri că vei avea acces rapid la terapii oncologice de ultimă generaţie

Prof. Dr. Christian Chiricuţă, directorul medical al centrului Amethyst, revenit în ţară în 2010 după o carieră de 30 de ani în domeniul oncologic din Germania, a acordat Adevărul Live un interviu despre tratarea cancerului.

Citeste mai mult


iulie 12, 2019

Cum să te pregăteşti financiar pentru o posibilă diagnosticare cu cancer

Deşi mulţi dintre noi evităm chiar şi să îi rostim numele, această boală face parte din realitatea noastră. Doar în 2018, aproape 84.000 de români au fost diagnosticaţi cu cancer.

Citeste mai mult


iulie 9, 2019

Valoarea monedelor și valoarea lucrurilor

Educaţia financiară este unul dintre acei pași bine calculați pe care un părinte îi face în educația copilului său pentru ca acesta să beneficieze de dezvoltare personală armonioasă înspre a ajunge un adult echilibrat.

Citeste mai mult


iulie 4, 2019

Aegon România şi Alpha Bank lansează campania “Tu cum investeşti alocaţia copilului tău?”

Sub titlul “Tu cum investeşti alocaţia copilului tău?”, campania lansată de Aegon România alături de Alpha Bank pune accentul pe asigurarea de viaţă ca variantă de investiţie durabilă pentru viitorul copilului.

Citeste mai mult


iunie 30, 2019

Cât costă să fii student în Cluj-Napoca

Unul dintre marile momente la care majoritatea părinţilor visează încă de când copiii lor sunt mici este acela în care ajung la facultate.

Citeste mai mult


iunie 11, 2019

Aegon România introduce în portofoliu o asigurare pentru servicii medicale oncologice

Compania de asigurări de viață Aegon România, parte a grupului financiar internațional Aegon, își completează portofoliul cu un nou produs dedicat românilor care vor să aibă sprijin financiar şi acces la servicii medicale de calitate.

Citeste mai mult

Show more