Path:

  • Comunicate de presa

Comunicate de presa

Aegon Romania

Filters applied

Comunicate

martie 31, 2020

Proiectul MagiCar, la un pas de finalizare

Un mic pas, atât a mai rămas de făcut pentru finalizarea cu succes a proiectului MagiCar la care ați contribuit cu toții prin implicarea în vânzarea Asigurării Optimist.

Citeste mai mult


martie 18, 2020

Aegon România achiziționează două izolete pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj

Aegon România, parte a grupului financiar internațional Aegon, a decis să achiziționeze două izolete pe care să le doneze Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, pentru a le susține activitatea în lupta împotriva COVID-19.

Citeste mai mult


martie 13, 2020

Aegon România decide să adopte modelul muncii de acasă ca măsură de prevenție a răspândirii COVID-19

Trecem acum, cu toții, prin momente dificile, dar cu răbdare, disciplină, înțelepciune și comunicare, le vom depăși, sperăm, într-o perioadă cât mai scurtă.

Citeste mai mult


martie 12, 2020

Factorii care ne fac să fim predispuși la cancer

De cele mai multe ori, abia după ce noi sau cineva drag trece sau a trecut printr-o experiență cu cancerul, începem să acordăm o mai mare importanță sănătății noastre și a celor din jur.

Citeste mai mult


martie 12, 2020

Cum putem să ne adaptăm mai ușor la situația actuală

Situația prin care trecem cu toții în această perioadă este, fără îndoială, nu doar nouă, ci și extrem de solicitantă. Fără un plan în prealabil, trebuie să ne adaptăm rapid la un stil de viață total diferit.

Citeste mai mult


martie 12, 2020

Cum să fim eficienți muncind de acasă

Contextul actual și-a pus amprenta și asupra modului în care lucrăm. Companiile care au avut această posibilitate au decis ca angajații să munceasă de acasă.

Citeste mai mult


martie 12, 2020

Cum împăcăm rolul de părinte cu cel de angajat care lucrează de acasă

Ești părinte și lucrezi de acasă în perioada aceasta? Poate îți sunt utile aceste recomandări venite de la terapeutul Cristina Varo.

Citeste mai mult


martie 12, 2020

Cum gestionăm munca atunci când ambii parteneri lucrează de acasă

Munca de acasă devine cu atât mai complexă cu cât ești părinte și cu cât ambii parteneri au același program sau stil de lucru.

Citeste mai mult


martie 12, 2020

Măsurile luate de Aegon România pentru a diminua efectele coronavirus asupra echipei și a activității

Sînziana Maioreanu, CEO Aegon România: „Trecem împreună prin momente dificile, dar cu răbdare, disciplină, înțelepciune și comunicare, le vom depăși, sperăm, într-o perioadă, cât de cât, scurtă.”

Citeste mai mult


martie 12, 2020

Marile lupte pe care le are de dus un bolnav de cancer

Cine ne poate asigura că mâine, vindecați sau cu un tratament la care corpul răspunde, oamenii diagnosticați cu cancer își vor putea relua viața exact din punctul în care au lăsat-o înaintea de aflarea unei astfel de vești?

Citeste mai mult

Show more