Path:

  • Comunicate de presa

Comunicate de presa

Aegon Romania

Filters applied

Comunicate

noiembrie 19, 2019

Studentă română în Marea Britanie: “Muncesc part-time 2 zile pe săptămână într-o școală pentru copii cu dizabilități”

Peste 4000 de tineri români pleacă anual să studieze în străinătate. Pentru a afla cât costă să fii student în străinătate, dar şi cum poţi acoperi costurile, am discutat cu Andreea Raluca Chitan, studentă în Marea Britanie.

Citeste mai mult


noiembrie 19, 2019

„Avem nevoie de o abordare matură a întregului parcurs al vieții” (Rodica Obancea, coach)

Momentul pensionării poate fi unul dificil atât din perspectivă psihologică, cât şi din cea financiară. Indiferent care dintre cele două considerăm că ne va afecta mai mult, este important să ne pregătim din timp pentru această etapă.

Citeste mai mult


noiembrie 19, 2019

Cât costă să fii student în Marea Britanie

Aproximativ 35.000 de români învaţă în străinătate. Numărul lor este în creştere de la an, la an, iar diferenţa faţă de anul 2000, când discutam de 12.500 de astfel de cazuri, este majoră.

Citeste mai mult


noiembrie 19, 2019

Povestea unui student român în Olanda, costuri şi provocări

Numărul tinerilor români care studiază în străinătate aproape s-a triplat în ultimii 20 de ani, ajungând la circa 35.000. Dan Comşa, fost elev al unui liceu de prestigiu din Brăila, este acum student în Olanda.

Citeste mai mult


noiembrie 12, 2019

Cuvinte înțelepte despre bani

Cum ar fi oare ca, de data aceasta, cei mici să învețe despre bani și din cuvinte înţelepte? Pentru că a prețui banii și a-i învăța pe cei mici despre valoarea lor nu e important să se facă doar tehnic și exemplificativ.

Citeste mai mult


noiembrie 1, 2019

Alături de Aegon, faci bine!

Atunci când vine vorba despre cancer, pentru fiecare dintre noi este dificil să începem o discuţie pe această temă sau poate chiar să îi rostim numele.

Citeste mai mult


octombrie 23, 2019

Aegon Diagnose.me: România este pe locul al doilea ca număr de solicitări pentru servicii de a doua opinie medicală, în Europa Centrală și de Est

În primele zece luni din 2019, România s-a clasat pe a doua poziție în topul țărilor din Europa Centrală și de Est (ECE), de unde au venit cele mai multe cazuri pentru Diagnose.me, platforma internaţională de a doua opinie medicală.

Citeste mai mult


octombrie 21, 2019

Sănătatea, la fel de importantă ca şi bunăstarea la pensie

În timp ce, în trecut, atingerea unei vârste înaintate era rezervată unui număr mic de oameni norocoși, astăzi marea majoritate a oamenilor ajung la vârste care o depășesc cu mult pe cea tradițională de pensionare.

Citeste mai mult


octombrie 18, 2019

6 lucruri de care să ţii cont pentru a călători mai ieftin

Cu toţii iubim să călătorim. Ce ar fi dacă ai reuşi să vizitezi mai multe locuri aflate în bucket list-ul tău, cu un buget rezonabil?

Citeste mai mult


octombrie 16, 2019

Cum să te pregăteşti financiar pentru pensie

Pensie. Un cuvânt atât de simplu, care, însă, aduce cu sine o serie de întrebări şi de griji, în special de ordin financiar.

Citeste mai mult

Show more