Path:

  • Comunicate de presa

Comunicate de presa

Aegon Romania

Filters applied

Comunicate

ianuarie 16, 2020

Pilonul II a avut în 2019 cel mai bun randament din ultimii 9 ani

Românii sunt mai bogați cu 2,6 mld. EUR grație fondurilor de pensii. Cele 7 fonduri de pensii private obligatorii (Pilonul II) au realizat în 2019 un randament mediu de 11,8%.

Citeste mai mult


decembrie 18, 2019

Cum pregătim copiii să întâmpine un nou membru în familie

Fiecare schimbare care apare în dinamica unei familii lasă amprente asupra comportamentului membrilor acesteia. Cu atât mai mult este nevoie de o atenție specială atunci când vine vorba despre venirea unui nou membru.

Citeste mai mult


decembrie 17, 2019

5 lucruri de care să ţii cont atunci când alegi creşa la care va merge copilul tău

Alegerea creşei este prima decizie importantă pe care părinţii trebuie să o ia în ceea ce priveşte educaţia copilului lor. Mai ales dacă sunt la primul copil, decizia poate părea dificilă şi poate dura mult şi consuma multă energie.

Citeste mai mult


decembrie 15, 2019

5 lucruri de făcut atunci devii părinte

Indiferent dacă trebuie să fii mereu atent la cheltuieli sau dacă ai o viaţă confortabilă, atunci când urmează să devii părinte, trebuie să te pregăteşti pentru un impact serios asupra bugetului.

Citeste mai mult


noiembrie 19, 2019

Studentă română în Marea Britanie: “Muncesc part-time 2 zile pe săptămână într-o școală pentru copii cu dizabilități”

Peste 4000 de tineri români pleacă anual să studieze în străinătate. Pentru a afla cât costă să fii student în străinătate, dar şi cum poţi acoperi costurile, am discutat cu Andreea Raluca Chitan, studentă în Marea Britanie.

Citeste mai mult


noiembrie 19, 2019

„Avem nevoie de o abordare matură a întregului parcurs al vieții” (Rodica Obancea, coach)

Momentul pensionării poate fi unul dificil atât din perspectivă psihologică, cât şi din cea financiară. Indiferent care dintre cele două considerăm că ne va afecta mai mult, este important să ne pregătim din timp pentru această etapă.

Citeste mai mult


noiembrie 19, 2019

Povestea unui student român în Olanda, costuri şi provocări

Numărul tinerilor români care studiază în străinătate aproape s-a triplat în ultimii 20 de ani, ajungând la circa 35.000. Dan Comşa, fost elev al unui liceu de prestigiu din Brăila, este acum student în Olanda.

Citeste mai mult


noiembrie 19, 2019

Cât costă să fii student în Marea Britanie

Aproximativ 35.000 de români învaţă în străinătate. Numărul lor este în creştere de la an, la an, iar diferenţa faţă de anul 2000, când discutam de 12.500 de astfel de cazuri, este majoră.

Citeste mai mult


noiembrie 12, 2019

Cuvinte înțelepte despre bani

Cum ar fi oare ca, de data aceasta, cei mici să învețe despre bani și din cuvinte înţelepte? Pentru că a prețui banii și a-i învăța pe cei mici despre valoarea lor nu e important să se facă doar tehnic și exemplificativ.

Citeste mai mult


noiembrie 1, 2019

Alături de Aegon, faci bine!

Atunci când vine vorba despre cancer, pentru fiecare dintre noi este dificil să începem o discuţie pe această temă sau poate chiar să îi rostim numele.

Citeste mai mult

Show more