Path:

  • Comunicate de presa

Comunicate de presa

Aegon Romania

Filters applied

Comunicate

iulie 2, 2020

Implicațiile financiare ale unui diagnostic oncologic

Jumătate dintre români nu au bani puși deoparte, asta reiese dintr-un studiu realizat recent de IRES. În plus, o treime dintre români declară suficient un buget de 2000 lei/lună pentru cheltuielile de zi cu zi ale întregii familii.

Citeste mai mult


iunie 25, 2020

Studiu: Circa 85% dintre români au făcut doar achiziții de bază de la declanșarea pandemiei COVID-19

Circa 85% dintre români au cumpărat doar produse care să le acopere nevoile de bază, care țin de supraviețuire, siguranță și sănătate, de la decretarea stării de urgență, arată un studiu realizat de Aegon România în luna aprilie.

Citeste mai mult


mai 25, 2020

Factorii care ne predispun la cancer

Fumatul, obezitatea, istoricul familial - printre principalii factori de risc în cele mai frecvente tipuri de cancer la femei.

Citeste mai mult


mai 20, 2020

Trei lupte pe care le are de purtat un bolnav de cancer

Pentru unii greu chiar și de pronunțat, un diagnostic de cancer dă startul unei serii de lupte pe care pacientul le are de dus pentru a trece cu bine peste această încercare. Iată trei dintre cele mai dificile.

Citeste mai mult


mai 18, 2020

Cum a schimbat pandemia coșul de cumpărături online al românilor. Asigurarea de viață, pe lista de posibile achiziții

La începutul acestui an, dar totuși înainte de izbugnirea pandemiei, aflam cu toții faptul că în 2019 românii au cumpărat online de peste 4,3 miliarde de euro, potrivit datelor centralizate de Asociația Română a Magazinelor Online.

Citeste mai mult


mai 14, 2020

Știai că 55% dintre accidentele casnice au loc în bucătărie?

Avem grijă de tine, chiar și în timp ce gătești. De aceea, am creat asigurarea Aegon Smart. Beneficiezi de sprijin financiar în cazul unor accidentele casnice și DIY.

Citeste mai mult


mai 13, 2020

Interesul românilor pentru a se asigura online, în creștere

Aproape jumătate dintre respondenții celui mai recent studiu realizat de Aegon România ar folosi mediul online pentru a se asigura.

Citeste mai mult


mai 3, 2020

Redecorează camera copilului în siguranță

„Aș schimba ceva în casă...”. Camera copilului nu face excepție de la aceste planuri, nu-i așa? Pe lângă un mediu care să îi stârnească imaginația și care să îl ajute să se dezvolte, oferă-i copilului tău un mediu sigur.

Citeste mai mult


aprilie 28, 2020

Aegon România a decis să acopere în 2020, în mod excepțional, riscurile asociate noului coronavirus

Măsura se aplică pe tot parcursul acestui an produselor din portofoliu care acoperă decesul sau spitalizarea din îmbolnăvire.

Citeste mai mult


aprilie 27, 2020

MagiCar a devenit realitate

MagiCar, proiectul prin care au fost strânse fonduri pentru a achiziționa o mașină pentru transportul copiilor bolnavi de cancer către spital și taberele special organizate pentru ei, a ajuns la final.

Citeste mai mult

Show more