Path:

Experienta

Oferim servicii financiare de asigurari de viata de peste 175 de ani, timp in care ne-am extins cu succes in peste 20 de tari de pe 4 continente.

Cum am inceput

Prima companie care a stat la baza Grupului Aegon, Algemeene Friesche, isi avea sediul în Olanda si a fost infiintata in 1844 de catre doi functionari publici care au dorit sa ofere modalitati de ajutor reciproc familiilor care aveau nevoie de sprijin.
In 1968, Algemeene Friesche fuzioneaza cu doua companii de asigurari de viata din Olanda, Groot Noordhollandsche si Olveh, infiintand compania AGO. In anul 1983, AGO a decis sa isi uneasca fortele cu Ennia, o alta companie aparuta in urma unei alte fuziuni, dintre Eerste Nederlandsche, Nieuwe Nederlandsche si Nillmij.
Astfel apare Grupul Aegon, care devine in scurt timp unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Olanda.

Bancassurance

Ne-am dorit sa fim alaturi de oameni atunci cand cauta solutii pentru problemele lor si ale celor din jur.
Pentru a ne putea apropia mai mult ei, am incheiat o serie de parteneriate strategice puternice cu banci din intreaga lume. Astfel, partenerii nostri le-au putut oferi clientilor lor si produsele noastre de asigurare, investii si economisire.
Specializarea companiei pe zona de bancassurance a insemnat mult in evolutia noastra globala, deschizandu-ne noi posibilitati si puterea de a oferi si mai multe produse.

Cine suntem astazi

Dupa 175 de ani de activitate si experienta, Grupul Aegon este la nivel mondial unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii financiare, specializat în asigurări de viaţă, planuri de pensii şi soluţii pentru investiţii.
Chiar daca suntem o companie globala, ne place traditia noastra, asa ca sediul companiei a ramas in Olanda. Iar in prezent suntem 25.000 de angajati, specialisti si consultanti in asigurari de viata, pensii private, investitii si asset management, care contribuim impreuna la realizarea obiectivelor personale si profesionale a peste 47 de milioane de clienti.
Citeste mai multe despre experienta noastra pe pietele din lume sau despre evolutia grupului Aegon in Romania.

Implicare

 

 

De-a lungul timpului, Aegon a contribuit semnificativ la viata comunitatilor din care face parte.

CSR Aegon

Link-uri utile

 

Raportări

Stiri

Dictionar

contact Aegon Romania

Îţi stăm la dispoziţie!

 

Telefon:

+4 0264 224 224

  

Email:

info@aegon.ro

Mai mult