Path:

Despre Aegon

Suntem una dintre cele mai mari companii de servicii financiare din lume, specializata în asigurări de viata, planuri de pensii şi solutii pentru investitii.

Ne mandrim cu experienta noastra de peste 160 de ani in solutii pentru stabilitate financiara. Zi de zi ne preocupam sa intelegem nevoile tale de siguranta financiara si sa iti oferim sfaturile de care ai nevoie.

Aegon in Romania

Suntem prezenti in Romania din anul 2007, cand am lansat compania de pensii private BT Aegon, alaturi de partenerul nostru Banca Transilvania.
Inca de la inceput, ne-am dorit sa oferim servicii cat mai complete, asa ca am creat in anul 2008 Aegon Asigurari de Viata.
Activitatea noastra s-a extins o data cu cererea tot mai mare de produse de asigurare si pensii, asa ca am cautat sa investim in continuare in noi parteneriate strategice.

Parteneriate locale

In anul 2009 am lansat un alt parteneriat cu Banca Transilvania, care ne-a permis sa oferim noi produse de protectie si economisire si sa ne deschidem activitatea si pe piata de bancassurance din Romania. Am inceput cu Planul de Economisire si Protectie, pe care l-am numit mai apoi Aegon Fii Istet si care a fost in anul 2010 despre cel mai creativ produs de asigurare vandut prin retelele bancare.

Alaturi de Banca Transilvania oferim in prezent trei produse de asigurare si economisire:


La finele anului 2013 am lansat divizia Aegon Private Investments, destinata investitorilor, si un produs unic pe piata din Romania: Aegon Privilege, o asigurare de viata de tip unit-linked cu prima unica, care combina protectia unei asigurari de viata cu plasamente in programe de investitii de prestigiu.

In 2014 am inceput colaborarea cu brokerii parteneri, lansand produsul Aegon BackUp, o asigurare de viata care ofera protectie financiara pentru o gama larga de accidente.

In iulie 2015, am initiat un nou parteneriat cu Idea::Bank in Romania. Astfel, asigurarea de viata Idea::safe este accesibila clientilor bancii care achizitioneaza un credit de nevoi personale.

Iată cum a fost anul 2018 pentru noi:

Implicare sociala

Ne place sa sprijinim planurile de viitor ale celor din jurul tau.
Pe langa solutii pentru economisire si siguranta materiala a ta si a familiei tale, incercam sa ajutam si lumea din jurul nostru, comunitatile din care facem cu totii parte.
Facem aceste lucruri implicandu-ne cu investitii pe termen lung in

  • Proiecte de educatie financiara
  • Activitati si competitii sportive
  • Programe de voluntariat derulate de angajatii Aegon

Aegon in lume

Principalele piețe in care activeaza Aegon la nivel global sunt Statele Unite ale Americii, Olanda şi Marea Britanie. Detinem in acest tari pozitii de top, fiind printre cele mai puternice companii de asigurari sau de pensii:

Locul 1
In Olanda in randul companiilor de pensii private
Locul 3
In Mare Britanie pe piata pensiilor individuale
Locul 3
In Statele Unite ale Americii in topul celor mai mari companii de asigurari

Am atins acest performante in urma unor achizitii sau parteneriate strategice, care ne-au permis sa ne lansam produsele pe pietei noi. Am inceput in 1991 extinderea in Marea Britanie, pentru ca in 1999 grupul Aegon sa achizitioneze Transamerica, a doua cea mai mare operatiune de acest fel din Statele Unite.

Pe langa acestea, suntem prezenti si in Canada, Mexic, Brazilia, Franta, Spania, Republica Ceha, Ungaria, Romania, Slovacia, Turcia, India, China si Japonia.

Link-uri utile

 

Raportări

Stiri

Dictionar

contact Aegon Romania

Îţi stăm la dispoziţie!

 

Telefon:

+4 0264 224 224

  

Email:

info@aegon.ro

Mai mult