Path:

  • O cariera in Aegon Romania

O cariera in Aegon Romania

Suntem o companie de servicii financiare, specializata in asigurari de viata, planuri de pensii si solutii pentru investitii, iar misiunea echipei noastre este sa asiguram un maine mai bun pentru clientii nostri.

Grupul Aegon

Ne mandrim cu experienta noastra de peste 160 de ani in solutii pentru stabilitate financiara. La nivel mondial suntem unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii financiare si activam cu succes in peste 20 de tari din America, Europa si Asia. Avem peste 28.000 de angajati si peste 47 milioane de clienti din toata lumea.

Aegon Romania

sediul Aegon Romania

In Romania, compania de asigurari de viata Aegon este activa de peste 5 ani si suntem singura companie multinationala din industrie care are sediul central in Cluj-Napoca. In tot acest timp, ne-am remarcat prin parteneriatul de succes cu Banca Transilvania, prin preluarea portofoliului Eureko, lansarea diviziei Private Investments, dar si castigarea premiului Produsul Anului in 2013 pentru Aegon Privilege. 

Valorile noastre

Alatura-te echipei noastre si vei afla ca ne definesc claritatea si munca in echipa. Totodata, e bine sa stii ca ne straduim in fiecare zi sa depasim asteparile.

Scopul nostru este sa aducem aceste valori dupa care ne ghidam activitatea mai aproape de industria asigurarilor si pensiilor private si sa impartasim viitorilor colegi din experienta si traditia noastra.

De ce sa alegi o cariera in Aegon Romania?

Credem ca cel mai important diferentiator al nostru ca angajator in industria financiara este pasiunea. Colegii nostri sunt un mix fascinant de responsabilitate, ambitie, dorinta de a inova, profesionalism si dorinta de a livra calitate. In echipa noastra, orientarea catre client este un fel de a fi, tine de cei sapte ani de acasa si se oglindeste in toate actiunile noastre.

Deoarece munca de calitate trebuie recompensata pe masura, avem grija sa ne aratam aprecierea fata de echipa atat prin salarii si bonusuri, cat si printr-o serie de activitati si resurse care permit dezvoltarea profesionala:

  • traininguri locale si internationale;
  • schimburi de experienta cu specialisti din alte tari;
  • acces la cele mai noi resurse din industrie;
  • instrumente de lucru moderne.

Nu in ultimul rand, pentru ca punem pret pe echilibrul intre viata personala si profesionala, descurajam pe cat se poate orele suplimentare şi cream contexte pentru ca membrii echipei noastre sa formeze o echipa puternica: petreceri tematice, team building-uri, iesiri la spectacole sau concerte.

Pentru informatii suplimentare, iti stam la dispozitie cu placere la numarul de telefon 0264 224 224 sau pe e-mail, la adresa recrutare@aegon.ro.