Path:

„Descopera capitalele Aegon”, prin ochii Corinei Lupascu

Medic oftalmolog de profesie, Corina Lupascu a crezut, la inceput, ca telefonul prin care un reprezentat Aegon o anunta ca a castigat o excursie este o farsa.

„A fost o mare surpriza pentru mine sa aflu ca am castigat ceva...mai ales ca am fost anuntata la o saptamana dupa ziua mea. L-am considerat un cadou suplimentar. Bineinteles, dupa neincrederea initiala (oare nu-i o farsa??) tipica romanilor, am realizat ca totul e pe bune!", ne-a marturisit Corina.

Ea a ales să își fructifice premiul castigat in cadrul campaniei "Descopera capitalele Aegon" printr-o excursie in insoritul Madrid.

„Vacanta am ales-o la Madrid pe timp de iarna la noi, caci acolo erau 14-15 grade, toamna in toata regula. Organizarea a fost perfecta, domnii de la transferuri, punctuali si amabili, hotelul bun, curat, personalul politicos si atent, si o surpriza placuta: un roman la paza hotelului . Micul dejun variat si arhisuficient, iar locatia hotelului grozava, aproape de cateva statii de autobus si metrou, dar se poate merge si pe jos in diferite puncte importante ale Madridului (catedrala, palatul regal, opera, plaza Mayor etc) si cam un sfert de ora pana la stadionul Vicente Calderon."

Tocmai de aceea, Corina a decis să participe și la un meci de fotbal, pentru a trăi din plin atmosfera făcută de suporterii madrileni.

„ In paranteza fie spus, am apucat sa vedem si un meci de fotbal de liga, interesant ca si atmosfera generala, madrilenii fiind cam microbisti.... Vremea a tinut cu noi, 14-15 grade cu plus, spaniolii sunt rasfatati cu astfel de temperaturi. Pe scurt, a fost super frumos, iar perioada dinainte de Craciun a fost bine gandita. Recomandam si altora!", ne-a descris Corina vacanta aleasa.

Corina Lupascu detine doua produse de asigurare Aegon, pentru ca si-a dorit sa ii asigure copilului ei un viitor stabil din punct de vedere financiar, in cazul unor evenimente nefericite.

Esti client Aegon? Și tu poti castiga o astfel de excursie!

Campania "Descopera capitalele Aegon!" continua pentru clientii cu asigurări de viață Aegon și în 2012.Castigatorul va putea alege o destinatie de vacanta intr-unul dintre orasele europene in care Aegon are sediu: Madrid, Haga, Varsovia, Budapesta, Istanbul sau Cluj-Napoca. 


Mai multe detalii legate de aceasta campanie si regulamentul complet pot fi gasite aici.