Path:

9 locuri de vizitat în Budapesta recomandate de localnici

Dacă ai o asigurare Aegon de cel puțin un an și ești cu plățile la zi, ai șansa să câștigi un city break în valoare de 1000 de euro în cadrul campaniei „Descoperă capitalele Aegon - special edition”.

Poţi alege ca destinaţie oraşe europene în care avem sediu. Atunci când alegi destinaţia favorită, nimic nu se compară cu o serie de recomandări venite de la un localnic.

Budapesta, campania "Descopera capitalele Aegon", concurs Aegon

Tocmai de aceea, i-am cerut unei colege de la sediul nostru din Budapesta o listă de locuri mai puţin prezente pe site-urile de profil.

Iată ce îţi propune să vizitezi:

DesszertNeked


Nu departe de Clădirea Operei se află patiseria DesszertNeked care te va îmbia cu cele mai gustoase deserturi de inspiraţie maghiară şi franceză. În plus, dacă vrei ca, atunci când revii acasă, să poţi să te bucuri de astfel de dulciuri, poţi participa la atelierele pe care patiseria le organizează.


Csendes Vintage Bar&Café

Odinioară o cafenea clasică, apoi, pentru zeci de ani, un restaurant frecventat de academicieni şi de mici antreprenori din zonă, Csendes Vintage Bar&Café a fost redeschisă în 2008 după ce a fost decorată cu obiecte reciclate de câţiva artişti locali.


360 Bar


Vrei să te bucuri de o privelişte extraordinară asupra oraşului în timp ce îţi savurezi cafeaua? 360 Bar ar putea fi locul potrivit pentru tine. Cafeneaua rooftop este deschisă de primăvara până toamna şi este o combinaţie perfectă între vechi şi nou.

Budapesta, campania "Descopera capitalele Aegon", concurs Aegon Romania


Premier Kultcafe


O fostă cinema, transformată acum în ceva mult mai mult. Premier Kultcafe nu este doar un centru cultural, o cafenea sau un loc potrivit pentru expoziţii sau evenimente, ci este şi cel mai mare spaţiu cultural uşor accesibil persoanelor cu dizabilităţi. În plus, oferă locuri de muncă pentru aceste persoane şi rulează filme dedicate celor cu deficienţe de auz. Mai mult, poţi să te bucuri de cele mai delicioase sandviciuri şi băuturi.


Pinter Antik


O intrare micuţă ascunde un întreg univers subteran de mai bine de 2000 de mp. Picturi, sculpturi, piese de mobilier şi alte obiecte acoperă cele peste douăsprezece încăperi. Aici personalul este foarte prietenos.

Smuz Cafe


Un mix interesant între o florărie de lux şi o cafenea informală, Smuz Cafe îţi oferă cafea La Marzocco şi o gamă largă de ceaiuri japoneze. Locaţia este cireaşa de pe tort: piaţa parlamentului, de unde te poţi bucura din plin de frumuseţea acestei clădiri emblematice.

Budapesta, campania "Descopera capitalele Aegon", concurs Aegon Romania


BMC-Budapest Music Center


Iubeşti muzica? Budapest Music Center are atunci şanse mari să devină locul tău favorit din capitala de pe Dunăre. Construit de artistul Laszlo Goz, centrul găzduieşte o serie de instituţii: o sală de concerte, un club de jazz, o bibliotecă muzicală, un studio de înregistrări, Fundaţia Peter Eotvos, chiar şi un mic hotel pentru participanţii la atelierele organizate în incintă.


Liszt Muzeum


Acesta este fostul apartament al pianistului şi compozitorului romantinc Franz Liszt. Tot ceea ce se află în interiorul clădirii, mobilier, instrumente, picturi sau fotografii, este autentic.


Irgalmasok Veli Bej Furdoje


Vrei să trăieşti o experienţă turcească, departe de Istanbul? Acesta poate fi locul. Este cea mai veche baie turcească din oraş, despre care s-a vorbit pentru prima dată în 1584. Deşi a fost abandonată în perioada comunistă, după anul 2000 a fost readusă la viaţă, iar acum are cinci piscine. În plus, acesta este unul dintre locurile secrete despre care îţi spuneam la începutul articolului, cunoscute mai mult localnicilor.

Nu mai rămâne decât să te bucuri de atmosfera capitalei vecine! Citește mai multe detalii despre campania noastră "Descoperă capitalele Aegon" pe site.