Path:

  • Descoperă capitalele Aegon - special edition!

Descoperă capitalele Aegon - special edition!

Suntem bucuroși că zeci de mii de clienți ne-au ales să le fim alături în construirea unui viitor financiar mai bun. Ca mulțumire, organizăm campania "Descoperă capitalele Aegon - special edition”, cu premii în city-break-uri de 1000E.

Premiile

Pe parcursul anului 2020 vom oferi patru excursii în valoare de 1000 euro fiecare. Dacă vei fi unul dintre câștigători, tu vei decide ce oraș vei vizita, în România sau într-una dintre capitalele Aegon din străinătate: Madrid, Haga, Varșovia, Budapesta, Istanbul. Ai la dispoziție un an pentru a merge în excursie. Va fi o binemeritată relaxare după perioada pandemiei. 

Cum participi la această campanie?

Este foarte simplu! Ești înscris automat în lista celor care participă la tragerea la sorți, dacă ai o asigurare de viață Aegon cu vechime de cel puțin un an și dacă ești cu plata la zi. Asta este tot ce trebuie să faci. 

Condițiile de participare sunt verificate de noi la data care corespunde zilei de dinaintea extragerii. Consultă aici regulamentul pentru a vedea toate detaliile legate de condițiile de participare.     

Când au loc extragerile?

În acest an organizăm 4 trageri la sorți în:
• 25 martie 2020
• 24 iunie 2020
• 23 septembrie 2020
• 16 decembrie 2020

Cum se stabilesc câștigătorii?

Câștigătorii vor fi stabiliți folosind site-ul www.random.org. 

Regulamentul complet al acestei campanii poate fi consultat aici și aici.    

Cum afli dacă ai câștigat?

Dacă ești câștigătorul uneia dintre cele 4 trageri la sorți din acest an, noi te vom suna cu vestea cea bună. Apoi, vei fi sunat de reprezentanții agenției de turism Mondial Holiday pentru a stabili toate detaliile city-break-ului. Numele tău va fi postat pe această pagină, drept unul dintre câștigătorii acestei campanii. Îți ținem pumnii!

Lista câștigătorilor din 2020

Câștigătorul extragerii din 23 septembrie este: Constantin-Cristian Eremia. Câștigătoarea extragerii din 24 iunie este doamna Camelia Balu Toma, iar câștigătoarea extragerii din 25 martie este doamna Nineta Nistor. 

Lista câștigătorilor din 2017, 2018 și 2019

Câștigătorii din ultimii trei ani sunt: Elena Ioniță (la extragerea din 18 decembrie 2019), Maria Florina Rodeanu (la extragerea din 25 septembrie 2019), Dana Mihaela Trif (la extragerea din 26 iunie 2019), Elena Andrada Ungureanu (la extragerea din 27 martie 2019), Cristian Matran (la extragerea din 20 decembrie 2018), Luiza Lupea (la extragerea din 27 septembrie 2018), Gianina Tanase (la extragerea din 28 iunie 2018), Erika Kadar (la extragerea din 29 martie 2018), Paraschiva Sandu (la extragerea din 11 decembrie 2017), Catalin Ionut Chivu (la extragerea din 25 septembrie 2017), Mihaela Luminița Munteanu (la extragerea din 28 iunie 2017) si Laura Anca Lupitu (la extragerea din 30 martie 2017). 

Experiențele câștigătorilor

”Ne-am simțit foarte bine. A fost o excursie minunată într-un oraș fantastic! Mulțumim!” Erika Kadar despre excursia la Praga

"Am fost plăcut surprinsă de faptul că sunt câștigătoarea acestei campanii, a cărei tragere la sorți a avut loc exact în ziua aniversării zilei mele de naștere. Ce poate să fie mai frumos!!! Orașul unde aș vrea să-mi petrec acest city break este Budapesta, chiar îmi doream să planific o vacanță aici... Este un loc încărcat de istorie, sunt multe obiective turistice de vizitat și sunt convinsă că această vacanța va fi una reușită. Mulțumesc încă o dată pentru premiul acordat!" Mihaela Luminița Munteanu

"Prima reacție, când am primit vestea telefonic, a fost neîncrederea, ulterior, evident, m-am bucurat. Chiar foarte mult. Deși încă îmi vine greu să cred. Încă nu m-am decis care este orașul (din listă) în care mi-aș dori să merg. M-ar tenta Haga, Bratislava și Varșovia (pentru că nu le-am vizitat încă), Istanbul și Praga (pentru că, deși le-am vizitat în trecut, mi-au plăcut mult și aș dori să le revăd la un moment dat) și Madrid (pt un concert :-)). Trebuie să mai "studiez chestiunea" ca să iau o decizie ... sau o să dau cu zarul ... să își spună norocul și șansa cuvântul până la capăt. Mulțumesc mult!" Laura Anca Lupitu

Vezi aici cum a fost și experiența de vacanță a Corinei Lupașcu. 

contact Aegon Romania

Îţi stăm la dispoziţie!

 

Telefon:

+4 0264 224 224

  

Email:

info@aegon.ro

Mai mult

Detalii suplimentare

Detalii regulament