Path:

Descopera capitalele Aegon!

Multumim ca ne dai ocazia sa iti fim alaturi in construirea unui viitor financiar mai bun. Ca semn de apreciere a loialitatii, organizam campania "Descopera capitalele Aegon" si ai sansa sa castigi o excursie in valoare de 1000 euro.

Premiile

Pe parcursul anului 2019 vom oferi patru excursii in valoare de 1000 euro fiecare. Daca vei fi unul dintre castigatori, tu vei decide ce oras vei vizita: Madrid, Haga, Varsovia, Budapesta, Istanbul sau Cluj-Napoca. Este vorba despre orasele europene in care Aegon isi desfasoara activitatea. Toate detaliile legate de excursia castigata vor fi stabilite alaturi de reprezentantii agentiei de turism Mondial Holiday. 

Cum poti participa la aceasta campanie?

Intri automat in lista celor care participa la tragerea la sorti, daca esti clientul nostru de cel putin un an si daca ai un contract cu plata la zi. Aceste conditii de participare sunt verificate de noi la data care corespunde zilei de dinaintea extragerii. Consultă aici regulamentul pentru a vedea toate detaliile.   

Cand au loc extragerile?

In acest an organizam 4 trageri la sorti in urmatoarele date:
• 27 martie 2019
• 26 iunie 2019
• 25 septembrie 2019
• 18 decembrie 2019

Cum se stabilesc castigatorii?

Castigatorii vor fi stabiliti folosind site-ul www.random.org, in cadrul unei extrageri realizate in prezenta unui notar. 

Regulamentul complet al acestei campanii poate fi consultat aici.   

Cine a castigat pana acum?

Elena Ioniță, deținătoarea asigurării cu numărul REG0118921, este câștigătoarea extragerii din data de 18 decembrie 2019.

Maria Florina Rodeanu, deținătoarea asigurării cu numărul RAA0023992, este câștigătoarea extragerii din data de 25 septembrie 2019. 

Dana Mihaela Trif, deținătoarea asigurării cu numărul RAG0075025, este câștigătoare extragerii din data de 26 iunie 2019. 

Elena Andrada Ungureanu, deținătoarea asigurării cu numărul RAG0162335, este câștigătoarea extragerii din data de 27 martie 2019. 

Lista castigatorilor din 2017 si 2018

Castigatorii din ultimii doi ani sunt: Cristian Matran (la extragerea din 20 decembrie 2018), Luiza Lupea (la extragerea din 27 septembrie 2018), Gianina Tanase (la extragerea din 28 iunie 2018), Erika Kadar (la extragerea din 29 martie 2018), Paraschiva Sandu (la extragerea din 11 decembrie 2017), Catalin Ionut Chivu (la extragerea din 25 septembrie 2017), Mihaela Luminița Munteanu (la extragerea din 28 iunie 2017) si Laura Anca Lupitu (la extragerea din 30 martie 2017). 

Experientele castigatorilor

”Ne-am simțit foarte bine. A fost o excursie minunata intr-un oras fantastic! Multumim!” Erika Kadar despre excursia la Praga

"Vacanta am ales-o la Madrid pe timp de iarna la noi, caci acolo erau 14-15 grade, toamna in toata regula. Organizarea a fost perfecta, domnii de la transferuri, punctuali si amabili, hotelul bun, curat, personalul politicos si atent, si o surpriza placuta: un roman la paza hotelului. Micul dejun variat si arhisuficient, iar locatia hotelului grozava, aproape de cateva statii de autobus si metrou, dar se poate merge si pe jos in diferite puncte importante ale Madridului (catedrala, palatul regal, opera, plaza Mayor etc) si cam un sfert de ora pana la stadionul Vicente Calderon. Pe scurt, a fost super frumos, iar perioada dinainte de Craciun a fost bine gandita. Recomandam si altora!" Corina Lupascu despre excursia la Madrid

"Am fost placut surprinsa de faptul ca sunt castigatoarea acestei campanii, a carei tragere la sorti a avut loc exact in ziua aniversarii zilei mele de nastere. Ce poate sa fie mai frumos!!! Orasul unde as vrea sa-mi petrec acest city break este Budapesta, chiar imi doream sa planific o vacanta aici... Este un loc incarcat de istorie, sunt multe obiective turistice de vizitat si sunt convinsa ca aceasta vacanta va fi una reusita. Multumesc inca o data pentru premiul acordat!" Mihaela Luminița Munteanu

"Prima reactie, cand am primit vestea telefonic, a fost neincrederea, ulterior, evident, m-am bucurat. Chiar foarte mult. Desi inca îmi vine greu sa cred. Inca nu m-am decis care este orasul (din lista) in care mi-as dori sa merg. M-ar tenta Haga, Bratislava si Varsovia (pentru ca nu le-am vizitat inca), Istanbul si Praga (pentru ca, desi le-am vizitat in trecut, mi-au placut mult si as dori sa le revad la un moment dat) si Madrid (pt un concert :-)). Trebuie sa mai "studiez chestiunea", ca sa iau o decizie ... sau o sa dau cu zarul ... sa isi spuna norocul si sansa cuvantul pana la capat. Multumesc mult!" Laura Anca Lupitu

contact Aegon Romania

Îţi stăm la dispoziţie!

 

Telefon:

+4 0264 224 224

  

Email:

info@aegon.ro

Mai mult

Detalii suplimentare