Path:

Descopera capitalele Aegon!

Esti important pentru noi! Tocmai de aceea, ne face placere sa iti rasplatim fidelitatea si sa te trimitem intr-unul dintre orasele europene in care Aegon are sediu. Ai aceasta sansa prin campania „Descopera capitalele Aegon”!

Ce premii iti oferim?

In cadrul fiecarei extrageri, poti castiga un city break in valoare de 1000 de euro. Pe parcursul anului 2018, vom oferi patru astfel de excursii. Daca vei fi unul dintre castigatori, tu vei decide ce oras vei vizita: Budapesta, Bratislava, Madrid, Varsovia, Praga, Istanbul sau Haga. Este vorba despre orasele europene in care Aegon isi desfasoara activitatea. Daca vei fi unul dintre castigatori, vei stabili toate detaliile legate de excursia castigata alaturi de reprezentantii agentiei de turism Mondial Holiday. 

Cum poti participa la aceasta campanie?

Intri automat in lista celor care participa la tragerea la sorti, daca esti clientul nostru de cel putin un an si daca ai un contract cu plata la zi. Aceste conditii de participare sunt verificate de noi la data care corespunde zilei de dinaintea extragerii. 

Cand au loc extragerile?

In acest an, Aegon va organiza 4 trageri la sorti in urmatoarele date:
• 29 martie 2018
• 28 iunie 2018
• 27 septembrie 2018
• 20 decembrie 2018

Cum se stabilesc castigatorii?

Castigatorii vor fi stabiliti folosind site-ul www.random.org, in cadrul unei extrageri realizate in prezenta unui notar. 

Regulamentul complet al acestei campanii poate fi consultat aici.   

Cine a castigat pana acum?

1. Castigatoarea extragerii din data de 27 septembrie 2018 este Luiza Lupea. 

2. Castigatoarea extragerii din data de 28 iunie 2018 este Gianina Tanase.

3. Castigatoarea extragerii din data de 29 martie 2018 este Zsuzsanna - Erika Kadar.  

Ea a ales să viziteze Praga alaturi de familie și a fost foarte incantata de oras. Ne-a transmis: ”Ne-am simțit foarte bine. A fost o excursie minunatā într-un oras fantastic! Mulțumim!”

4. Castigatorul extragerii din 11 decembrie 2017 este Paraschiva Sandu.

5. Castigatorul extragerii din 25 septembrie 2017 este Catalin Ionut Chivu.

6. Castigatoare extragerii din 28 iunie 2017 este Mihaela Luminița Munteanu.
Ea ne-a transmis: ""Am fost plăcut surprinsă de faptul ca sunt câștigătoarea acestei campanii, a cărei tragere la sorți a avut loc exact în ziua aniversării zilei mele de naștere. Ce poate să fie mai frumos!!! Orașul unde aș vrea să-mi petrec acest city break este Budapesta, chiar îmi doream să planific o vacanță aici... Este un loc încărcat de istorie, sunt multe obiective turistice de vizitat și sunt convinsă că această vacanță va fi una reușită. Multumesc încă o dată pentru premiul acordat!"

7. Castigatoare extragerii din 30 martie 2017 este Laura Anca Lupitu.
Ea este clienta noastra din anul 2005 si ne-a transmis ca: "Prima reactie, cand am primit vestea telefonic, a fost neincrederea, ulterior, evident, m-am bucurat. Chiar foarte mult. Desi inca îmi vine greu sa cred. Inca nu m-am decis care este orasul (din lista) in care mi-as dori sa merg. M-ar tenta Haga, Bratislava si Varsovia (pentru ca nu le-am vizitat inca), Istanbul si Praga (pentru ca, desi le-am vizitat in trecut, mi-au placut mult si as dori sa le revad la un moment dat) si Madrid (pt un concert :-)). Trebuie sa mai "studiez chestiunea", ca sa iau o decizie ... sau o sa dau cu zarul ... sa isi spuna norocul si sansa cuvantul pana la capat. Multumesc mult!"

Afla experientele castigatorilor campaniei 

contact Aegon Romania

Îţi stăm la dispoziţie!

 

Telefon:

+4 0264 224 224

  

Email:

info@aegon.ro

Mai mult

Detalii suplimentare