Path:

Noutati despre Pensia ta Pilon 2 de la Aegon

Noutăți despre Pensia ta Pilon 2 de la Aegon. Am pus informații detaliate despre contul tău de pensie privată pe 2018 în Informarea anuală, care va fi transmisă, la finalul lunii, prin poștă. Te rugăm să ne suni sau să ne scrii pentru orice întrebări suplimentare!

Recent, la finalul lunii martie 2019, toți administratorii de fonduri de pensii private au calculat și publicat valorile ratelor de rentabilitate* obținute de fondurile pe care le administrează. Aceste rate de rentabilitate se raportează și Autorității de Supraveghere Financiară, fiind indicatorul care arată performanța în investiții a banilor de pensie privată.

Poți vizualiza aici Ratele de rentabilitate ale fondurilor de la nivelul întregii piețe, pe site-ul Autorității de Supraveghere Financiară. Vei observa că rezultatul Fondului VITAL este al doilea ca performanța.

Performanţele anterioare nu reprezintă o garanţie a realizărilor viitoare!

*) Administratorul calculează şi raportează trimestrial către ASF rata de rentabilitate anualizată a fondului de pensii administrat privat, în ultima zi lucrătoare a fiecărui trimestru calendaristic, pentru perioada ultimelor 24 de luni anterioare datei efectuării calculului.